Είναι 49 χρόνια μαζί, έχουν 1 γιο & 2 εγγόνια: Η άγνωστη σύζυγος του Μανώλη Μητσιά, ζει μακριά από τα φώτα

Ένα σπάνιο φωτογραφικό στιγμιότυπο, στο οποίο πρωταγωνιστούν ο Μανώλης Μητσιάς και η σύζυγός του, Λίτσα.

Ο Μανώλης Μητσιάς γεννήθηκε στις 26 Φεβρουαρίου 1946 στη Δουμπιά Χαλκιδικής. Από νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με τη βυζαντινή μουσική, καθώς εκτελούσε χρέη ψάλτη στην εκκλησία του χωριού του. Αργότερα, μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη για σπουδές και εντάχθηκε στη χορωδία της Λέσχης Γραμμάτων και Τεχνών Βορείου Ελλάδος. Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση την πραγματοποίησε στο ζαχαροπλαστείο «Σκαμνιά», που βρισκόταν δίπλα στον κινηματογράφο «Ναβαρίνο» στην πλατεία Ναβαρίνου, το οποίο είχε μετατρέψει τον πίσω χώρο του σε μπουάτ.

Ο Μανώλης Μητσιάς είναι παντρεμένος με τη Λίτσα Μητσιά, η οποία στέκεται στο πλευρό του για περισσότερα από 40 χρόνια. Ο γιος τους, ο Μίλτος, είναι γιατρός και ειδικότερα οδοντίατρος-εμφυτευματολόγος, και έχει δύο παιδιά. Όπως είναι φυσικό, ο Μανώλης Μητσιάς και η σύζυγός του είναι απόλυτα γοητευμένοι από τα εγγόνια τους.

Πρόσφατα, η σελίδα «Το Σπίτι του Ηθοποιού» στο Instagram δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία, στην οποία απεικονίζονται ο Μανώλης Μητσιάς και η Λίτσα το 1975, προσφέροντας μια νοσταλγική ματιά στην προσωπική τους ζωή.

Η ανάρτηση:

συνέχεια στο enimerotiko.gr