Είναι 53, δείχνει κοριτσάκι: 20 χρόνια μετά το Fame Story η Μάρω Λύτρα εντυπωσιάζει ακόμα με την ομορφιά της

Η Μάρω Λύτρα έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Fame Story 2 το οποίο είχε κερδίσει η ομογενής Καλομοίρα.

Η ίδια η Μάρω Λύτρα είχε έρθει ως Ελληνίδα δεύτερης γενιάς από τον Καναδά και πέρα από την πολύ καλή φωνή της είχε κερδίσει τις καρδιές του ανδρικού κοινού και για την ομορφιά της, τη σιλουέτα της και τη γοητεία της.

Η πορεία της στο ριάλιτι ήταν μακρά και μεταξύ άλλων τη θυμόμαστε για τη σχέση που ανέπτυξε μέσα στο σπίτι του Fame Story με τον Κώστα Καραφώτη και το πολύ θερμό ντουέτο τους στο τραγούδι Μίλα μου.

Μετά από μία καριέρα στην ελληνική δισκογραφία και κάποιες επιτυχίες στην εταιρεία Heaven η Μάρω Λύτρα αποφάσισε να επιστρέψει στον Καναδά όπου συνέχισε το τραγούδι.

Το καλοκαίρι του 2017 παντρεύτηκε τον ομογενή επιχειρηματία Theo Pappas. Το ζευγάρι χώρισε τον Οκτώβριο του 2022.

Τον τελευταίο καιρό ανεβάζει στα social media εκτελέσεις διάφορων τραγουδιών, χωρίς να βάφεται, χωρίς να φοράει ακριβά και εντυπωσιακά ρούχα, επικεντρωμένη μόνο στη φωνή και την ερμηνεία και τη μεγάλη αγάπη της, τη μουσική

Στα 53 της χρόνια, παραμένει μία πανέμορφη γυναίκα όμως αυτήν την περίοδο δε χρειάζεται να το δείχνει με φωτογραφήσεις σε ανδρικά περιοδικά όπως αναγκαζόταν να το κάνει στην Ελλάδα.

συνέχεια στο enimerotiko.gr