Μια selfie στο instagram της τσιρλίντερ του Προμηθέα Πατρών με τον Ακη Πετρετζίκη φούντωσε τις φήμες για νέο έρωτα στην ελληνική σόουμπιζ.

Στην Κεφαλλονιά βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα ο Ακης Πετρετζίκης και δοκίμασε την κουζίνα γνωστού εστιατορίου στην παραλία αντίσαμου στην Σάμη. Εκεί, συναντήθηκε με την Μιρένια Παπαδιονυσίου, μεταξύ άλλων και τσιρλίντερ στην ομάδα μπάσκετ του Προμηθέα Πατρών, η οποία δεν έχασε ευκαιρία να φωτογραφηθεί με τον δημοφιλή σεφ. Η selfie ανέβηκε στο instagram και όπως αντιλαμβάνεστε τα social media πήραν φωτιά.

Εκτοτε, τα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο που θέλουν τον Ακη Πετρετζίκη να είναι ζευγάρι με την φοιτήτρια στο Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στο πανεπιστήμιο Πατρών, από όπου και κατάγεται η Μιρένια Παπαδιονυσίου.

Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/zoi/tsirlinter-neo-amore-toy-aki-petretziki

Οι φήμες για τη νέα ερωτική σύντροφο του Ακη Πετρετζίκη
Στα τέλη του Ιουλίου, ο Ακης Πετρετζίκης βρέθηκε στην Κεφαλονιά. Μια selife που έβγαλε εκεί με μια φοιτήτρια από το πανεπιστήμιο Πατρών αναζωπύρωσε τις φήμες πως η τσιρλίντερ του Προμηθέα Πατρών είναι η νέα αγαπημένη του σεφ. Μένει να δούμε αν επόμενος σταθμός των διακοπών του Ακη Πετρετζίκη θα είναι η Κεφαλλονιά και φυσικά αν ο σεφ θα συναντήσει και πάλι την Μιρένια Παπαδιονυσίου που όπως όλα δείχνουν συνεχίζει να εργάζεται σε εστιατόριο στο νησί.

Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/zoi/diakopesme-istioploiko-gia-ton-aki-petretziki?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR0g2tvKf98Qxm0BWipKtzdfsRNeK1G1557UJLBJod_HoBommDXAnPWWGIU#Echobox=1565761621