«Είναι εξωφρενικά άδικο να το κάνουν αυτό στο παιδί μου»: Η Καίτη Γαρμπή ξεσπά για τον γιο της, Δημήτρη Σχοινά

Kαίτη Γαρμπή σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, μίλησε για τη συνεργασία με τον γιο της, Δημήτρη, για τα 27 χρόνια με τον Διονύση Σχοινά, τον χρόνο που περνά και άλλα.

Οι συμβουλές της Καίτης Γαρμπή στον γιο της, Δημήτρη

Όπως υπογράμμισε η τραγουδίστρια «είναι καταπληκτικά να συνεργάζομαι με τον Δημήτρη. Δεν έχω καλύτερο και σκέφτομαι από τώρα τη στιγμή που δεν θα είναι μαζί μου, γιατί μη νομίζετε δεν πολυθέλει. θέλει να κάνει δικά του πράγματα.

Σκέφτομαι τη στιγμή και μελαγχολώ. Είναι πάρα πολλές ου συμβουλές που έχει πάρει κι οι περισσότερες είναι από τον πατέρα του, οπότε αυτό που του λέει ο Διονύσης είναι ότι ό,τι κάνει να το κάνει τέλεια. Τουλάχιστον προσπαθεί. Εγώ από την άλλη είμαι πιο ελαστική, τον βλέπω, τον καμαρώνω, το ζω κάθε βράδυ και βλέπω και την προσπάθειά του και το πόσο καλός γίνεται φορά με τη φορά».

Η Kαίτη Γαρμπή είναι  αυστηρή κριτής με τον γιο της

Και συμπλήρωσε η Καίτη Γαρμπή «αν δεν ήταν καλός, είναι το μόνο σίγουρο ότι θα του το λέγαμε, γιατί είμαστε οικογένεια καλλιτεχνών και πρέπει να είμαστε αυστηροί πρώτα με το ίδιο μας το παιδί, γιατί βγαίνει έξω στον κόσμο κι ο κόσμος δεν χαρίζεται.

Ο Δημήτρης πέρασε από τις συμπληγάδες που ονομάζεται Διονύσης κι αν ο Διονύσης είπε ότι όλα είναι οκ, θα είναι. Είναι εξωφρενικά άδικο να συγκρίνουν ένα παιδί 24 χρονών με εμάς, που ο καθένας μας έχει μία καριέρα πάνω από 30 χρόνια κι εκείνος δεν είναι 30 καν. Θα πρέπει να συγκρίνουμε τον Διονύση και την Καίτη στην τότε εποχή κι είναι ο Δημήτρης καλύτερος σε σχέση με το πως ήμουν εγώ τότε»

συνέχεια στο enimerotiko.gr