“Είναι πιο ωραίος από μένα”: Αυτός είναι ο κούκλος αδερφός του Τζέιμς Καφετζή, έχουν ίδια μάτια και στυλ

Η οικειοθελής αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή από το “Survivor”, που εμείς δεν έχουμε δει ακόμα στις τηλεοπτικές μας οθόνες συνέβη σχεδόν αμέσως μετά την τραγική είδηση για το ναυάγιο του πατέρα του Λευτέρη στον Ειρηνικό και σόκαρε τόσο πολύ τον δημοφιλή παίκτη, που δεν ήθελε να μείνει ούτε λεπτό παραπάνω στο παιχνίδι, αλλά να βρεθεί κοντά στην οικογένειά του.

Τα αδέρφια του Τζέιμς!

Άλλωστε είναι γνωστό ότι ο πιο αγαπητός παίκτης του reality επιβίωσης, βάζει σε προτεραιότητα, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, την οικογένειά του, τους γονείς και τα αδέρφια του.

Στην ίδια λογική όμως με τον Τζέιμς κινούνται και τα αδέρφια του, Έφη και Mike -το έχουν αποδείξει άλλωστε και στο παρελθόν – που δεν διστάζουν να τα βάλουν με όλους και με όλα, εάν τολμήσει κάποιος να πειράξει τον αδερφό τους.

Η Έφη, ο Mike και ο Τζέιμς , δουλεύουν στην οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται με ναυτιλιακά είδη, τουριστικά ιστιοφόρα και διοργανώνουν πάρτι σε πλοία και σε beach bar.

Τα τρία αδέρφια αγαπούν τα ταξίδια σε όλο τον κόσμο, αφού τους αρέσει να συλλέγουν από παντού εμπειρίες και να έχουν στην ζωή τους μοναδικές αναμνήσεις από διάφορα μέρη που επισκέπτονται. Επίσης λατρεύουν τα extreme sports, το ψάρεμα, το κολύμπι στη θάλασσα.

Μάλιστα, πολλές φορές ταξιδεύουν μαζί με τον πατέρα τους Λευτέρη και έχουν κάνει άπειρα υπερατλαντικά ταξίδια αντικρύζοντας για πολλές μέρες μόνο τον ουρανό και την θάλασσα.

Τα τρία αδέρφια μοιάζουν απίστευτα μεταξύ τους, μάλιστα πολλές φορές οι συντοπίτες τους έχει τύχει να μπερδεύουν τον Τζέιμς με τον Mike… “Όλη η οικογένεια Καφετζή, είναι ταξιδιώτες του κόσμου και ιδιαίτερα αγαπητοί άνθρωποι στην Ρόδο, όπου ζουν και εργάζονται” λένε όσοι έχει τύχει να τους γνωρίσουν από κοντά.

Η απόφαση του Τζέιμς να πάρει μέρος στο “Survivor” δεν έγινε τυχαία, αν και όλοι μέσα στο δικό του σπίτι, είναι λίγο πολύ… survivors και λάτρεις των περιπετειών, που έχουν περάσει κατά καιρούς μέσα στην θάλασσα. Κάνουν σέρφ, ψαροντούφεκο, κολυμπάνε στους κόλπους και στους καταρράκτες της Ρόδου.

Όλη η ζωή τους είναι τα ταξίδια, η περιπέτεια και η εξερεύνηση όλου του πλανήτη. Έχουν κληρονομήσει από τον μπαμπά τους την μεγάλη αγάπη για τα ιστιοπλοικά και τα σκάφη και γενικότερα δεν εφησυχάζουν στιγμή. Μια ματιά στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram θα σας πείσει…

Δείτε τους εδώ