“Έκανα τεράστια γκάφα. Λάθος μου”: Η δημόσια συγγνώμη της Ναταλίας Γερμανού στον αέρα της εκπομπής & οι εξηγήσεις

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας εκπομπής του «Καλύτερα δε γίνεται» που μεταδόθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, η Ναταλία Γερμανού έκανε μια δήλωση που απαιτούσε διόρθωση.

Η παρουσιάστρια, σχολιάζοντας τη συμμετοχή της Ισραηλινής τραγουδίστριας στη Eurovision, υποστήριξε ότι εκπροσωπεί τη χώρα της και όχι την κυβέρνηση του Νετανιάχου.

Συγγνώμη Μετά από Αντιδράσεις στα Social Media

Λίγο πριν το τέλος της εκπομπής, η Γερμανού ζήτησε συγγνώμη από το τηλεοπτικό κοινό της για το σχόλιο αυτό, το οποίο αναδείχθηκε ως εσφαλμένο μετά από ενημερώσεις που δέχτηκε μέσω των social media.

Η παρουσιάστρια τόνισε τη σημασία της ακρίβειας στις δημόσιες δηλώσεις και εξέφρασε τη λύπη της για τυχόν παρεξήγηση που προκλήθηκε.

Ναταλία Γερμανού: Τα Όσα Ανέφερε

Όπως είπε χαρακτηριστικά πριν αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές: «Όταν κάνω γκάφες θέλω να ζητάω συγγνώμη. Είπα στην αρχή της εκπομπής για την ισραηλινή εκπρόσωπο, την Έντεν, ότι είναι μια πολύ καλή τραγουδίστρια, αλλά δεν εκπροσωπεί τον Νετανιάχου, τη χώρα της εκπροσωπεί. Λάθος, μου έστειλαν πολλοί φίλοι μήνυμα και μου είπαν ότι κάνω λάθος και ότι εκπροσωπεί τον Νετανιάχου.

Η ίδια δήλωσε ότι μόλις τελειώσει η Eurovision θα ξαναβάλει τη στρατιωτική της στολή και θα πάει να πολεμήσει στον πόλεμο με το Ισραήλ. Άρα λοιπόν, δικό μου το λάθος και ζητώ συγγνώμη γιατί έτσι έχω μάθει να κάνω πάντω. Παίρνω πίσω αυτό που είπα για το κορίτσι», τόνισε.

συνέχεια στο enimerotiko.gr