Έκλεψε τα φλας κι από τη νύφη: Αυτό που φόρεσε η Βίκυ Μοσχολιού στον γάμο της κόρη της λίγες τολμούν να το βάλουν

Η Βίκυ Μοσχολιού, σ’ ένα στιγμιότυπο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, συνοδεύει την κόρη της, Ευαγγελία Δομάζου, στον γάμο της και λάμπει από χαρά και ευτυχία.

Η ευτυχία της Βίκυς Μοσχολιού στον γάμο της κόρης της

Η εν λόγω φωτογραφία δημοσιεύθηκε από τη δημοσιογράφο Ελενα Μακρή Λυμπέρη, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και τη συνοδεύει με τη λεζάντα:

“Μητέρα και κόρη: Η Βίκυ Μοσχολιού λάμπει από χαρά έχοντας δίπλα της την κόρη της Ευαγγελία Δομαζου, την ημέρα του γάμου της. Η κόρη της αξέχαστης τραγουδίστριας διηγήθηκε στον Νίκο Μουρατίδη για την μητέρα της που έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο του 2005: «Δεν έχουν φύγει καθόλου από το μυαλό μου όλες της οι συμβουλές. Επίσης δεν θα ξεχάσω την απλότητα της, την μεγαλοψυχία της, το ήθος της… Δεν θα ξεχάσω που λάτρευε τα οικογενειακά γλέντια, το γέλιο της, τα καλαμπούρια της, τις ρόμπες και τις παντόφλες που φόραγε πάντα μέσα στο σπίτι ή την κοκεταρία της όταν επρόκειτο να βγει έξω…

Όσο μεγάλωνα τόσο πιο πολύ την παρακολουθούσα. Τώρα πια που βλέπω και ξαναβλέπω στο YouTube κάποιες ζωντανές εμφανίσεις της, όπως στο Ηρώδειο που ήταν καλεσμένη του Γιάννη Μαρκόπουλου, κάθε φορά που την βλέπω τρέχουν ποτάμι τα μάτια μου. Μέσα μου μουρμουρίζω, “α ρε μάνα υποκλίνομαι στο μεγαλείο σου”.» #elenasdiary #vickymoscholiou #greeksingers #greeklegends #motheranddaughter”

Η ανάρτηση για τη Βίκυ Μοσχολιού

Ο γάμος της κόρης της Βίκυς Μοσχολιού

πηγή: enimerotiko.gr