Ο Κώστας Δόξας το βράδυ της Τετάρτης συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη μετά από μήνυση της πρώην συζύγου του, Μαρίας Δεληθανάση.

H πλευρά του Κώστα Δόξα υποστηρίζει ότι η σύλληψή του ήταν ενορχηστρωμένη και ότι η πρώην σύζυγός του προκάλεσε την καταδίωξή του από τις Αρχές ενώ η πλευρά της Μαρίας Δεληθανάση υποστηρίζει ότι ο τραγουδιστής δεν κατέβαλε το ποσό της διατροφής στην ώρα του.

To πρωί της Παρασκευής μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή, η δικηγόρος της Μαρίας Δεληθανάση, Άρτεμις Διαλυνά και αφού εξέφρασε την τοποθέτηση της πελάτισσάς της, στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας ξεκίνησαν να συνομιλούν με τον Σπύρο Δημητρίου, που εκπροσωπεί τον Κώστα Δόξα προκειμένου κι εκείνος να πει την πλευρά του πελάτη του, προκειμένου κι εκείνος να τοποθετηθεί επί του θέματος.

Ωστόσο ο Σπύρος Δημητρίου ήταν πολύ φειδωλός κάτι που εκνεύρισε τη Φαίη Σκορδά.

«Έχω το εξής πρόβλημα, πολύ ευγενικά πρέπει να αποχωρήσω. Μπορούμε να σχολιάζουμε υποθέσεις κατά μόνας, απαγορεύεται από τον κώδικα δεοντολογίας -και απορώ που η άλλη πλευρά δεν το επεσήμανε, μπορεί να μην το γνωρίζει- να συμμετέχουμε σε δημόσιες τηλεοπτικές εκπομπές όταν είναι όλες οι πλευρές μαζί, γιατί έτσι δημιουργείται μία τηλεδίκη.

Επιτρέψτε μου να το γνωρίζω καλύτερα. Έχω να πω πάρα πολλά αλλά θα τα πω στο δικαστήριο, γιατί θα περάσω εγώ Πειθαρχικό» είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Δημητρίου.

«Δεν σας φέραμε σε αντιπαράθεση» απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας.

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο η Φαίη Σκορδά και έδωσε την αιχμηρή απάντηση της: «Ταυτόχρονη αντιπαράθεση είναι όταν είναι δύο άνθρωποι μαζί και μιλά ο ένας στον άλλον. Τι λέτε; Αν δεν θέλετε να συνεχίσετε, μην το κάνετε, γιατί χθες μιλήσατε και μόνος σας ξεκινήσατε να θυμηθείτε τα παλιά.

Μόνος σας. Τώρα, ταυτόχρονη σύνδεση δεν υπάρχει. Δεν είναι η κα Διαλυνά μαζί. Καλό σας μεσημέρι».

«Προφανώς όμως πρέπει και να έχεις κάτι να πεις πολλές φορές» σχολίασε μετά το τέλος του τηλεφωνήματος η Φαίη Σκορδά.

Πηγή: pronews.gr

Προηγούμενο άρθροΚακοκαιρία «Ελπίδα»: Τι θα γίνει με τα σχολεία από Δευτέρα
Επόμενο άρθροΝέα μαρτυρία ΣΟΚ για τον συλληφθέντα ιερέα -«Μου προσέφερε 50 ευρώ … “θέλω μία ώρα από τη ζωή σου, μία στο τόσο”.