Το πρόστιμο στο Alemagou οδήγησε πολλά μπαρ να μείνουν κλειστά, ενώ το προγραμματισμένο πάρτι στο Nammos ακυρώθηκε.

Παράδειγμα προς… αποφυγή φαίνεται πως έγιναν οι εικόνες από το Alemagou τόσο για την πολιτεία, όσο και για τους υπόλοιπους καταστηματάρχες της Μυκόνου.

Οι εικόνες συνωστισμού και παντελούς μη τήρησης των μέτρων προφύλαξης στο beach bar στην Φτέλια, είχε ως αποτέλεσμα να του επιβληθεί πρόστιμο 20.000 ευρώ και να μπει λουκέτο για δύο μήνες, χτυπώντας… συναγερμό στο νησί.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, υπήρξε εντολή από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για να τηρηθούν οι προβλεπόμενες από το νόμο συνθήκες και έτσι άνδρες της αστυνομίας όλο το Σαββατοκύριακο προέβησαν σε ελέγχους.

Έτσι από το Σάββατο το βράδυ, τα μαγαζιά άρχισαν να… αραιώνουν την πελατεία τους, να χαμηλώνουν την μουσική και κάποια να κλείνουν. Μάλιστα, όπως αναφέρει το protothema.gr, την Κυριακή κάποια επέλεξαν να μην ανοίξουν φοβούμενα οτι θα μαζέψουν πολύ κόσμο, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν με πρόστιμο.

Αξίζει να σημειωθεί πως το απόγευμα, η ΕΛ.ΑΣ επισκέφτηκε το Nammos όπου ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί ένα πάρτι. Εκεί ο κόσμος ήταν λιγότερος, υπήρχαν οδηγίες προς τους πελάτες και γενικά φαινόταν εκείνη τη στιγμή να μην υπάρχει πρόβλημα, οι αρχές ζήτησαν την ακύρωση της εκδήλωσης.

Κάτι που έγινε, με την μουσική να χαμηλώνει υπό τον φόβο μεγάλου προστίμου και λουκέτου…

Πηγή: gazzetta.gr

Προηγούμενο άρθροΈφυγε από τη ζωή η Ιφιγένεια Θεοτοκάτου
Επόμενο άρθροΛηξούρι: Πανηγυρικός Εσπερινός Αγίου Πνεύματος στον ΙΝ Αγίας Τριάδας (pics+video)