Ελένη Φουρέιρα: Το πολυτελεστατο σπίτι της, οι τεράστιες, οι τεράστιες τζαμαρίες, το απίθανο σαλόνι και ο παραμυθένιος κήπος

Η Ελένη Φουρέιρα μπορεί να έχει επιλέξει να μην εκθέτει την προσωπική της ζωή, ωστόσο, μέσα από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ανεβάζει στα social media, πήραμε μία γεύση από το υπέροχο σπίτι της.

Κάθε γωνιά του σπιτιού της, στο οποίο περνάει πολύ από τον ελεύθερο χρόνο της, ειδικά τώρα που βρισκόμαστε σε καραντίνα, είναι προσεγμένη και διακοσμημένη από την ίδια με μεγάλη αγάπη, γούστο και μεράκι.

Πρόκειται για ένα μοντέρνο σπίτι, με άνετους και λειτουργικούς χώρους, φωτεινό, με μεγάλες τζαμαρίες στο καθιστικό, διακόσμηση minimal και έναν τεράστιο κήπο.

Εκεί περνάει πολύ από τον χρόνο της η Ελένη Φουρέιρα, η οποία έχει φροντίσει ώστε κάθε γωνιά του σπιτιού της να είναι και λειτουργική, καθώς το πρόγραμμά της, όταν είναι full time job, είναι ιδιαίτερα απαιτητικό, με αποτέλεσμα όταν όταν γυρνάει σπίτι να ξεκουράζεται και να ηρεμεί.

Ιδιαίτερη αναφορά αξίνα να γίνει για το master bedroom, σε γήινα χρώματα, προκειμένου να αποπνέει ζεστασιά ο χώρος, ειδικά τις κρύες νύχτες του χειμώνα.

Η εντυπωσιακή κρεβατοκάμαρα της Ελένης Φουρέιρα

πηγή: fanpage.gr