Ελεονώρα Μελέτη: «Έκανα υπνωτισμό και είδα ότι στην προηγούμενη ζωή είχε πεθάνει το 1937, τι ήμουν & τι έκανα»

Λεπτομέρειες από τη μέθοδο της ύπνωσης στην οποία έχει υποβληθεί αποκάλυψε η Ελεονώρα Μελέτη, στον αέρα του «Mega Καλημέρα».

Λεπτομέρειες από τη μέθοδο της ύπνωσης

Με αφορμή τις δηλώσεις της Μπέσσυς Αργυράκη στην κάμερα του Breakfast@Star όπου μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ότι έχει δοκιμάσει τη μέθοδο της αναδρομής, για να μάθει τι ήταν στην προηγούμενη ζωή της, η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε ότι και η ίδια έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.Η παρουσιάστρια μίλησε για τη μέθοδο της ύπνωσης, αποκαλύπτοντας ότι στην προηγούμενή της ζωή είχε πεθάνει στις 27 Ιανουαρίου του 1937.

«Το γελάτε το γελάτε αλλά υπάρχουν οι τσαρλατάνοι, που λένε ότι κάνουν και καλά αναδρομή και βλέπουν τι ήσουν στην προηγούμενη ζωή και υπάρχει και η ύπνωση, που είναι ψυχαναλυτική μέθοδος και μέσω της οποίας μπορείς να κάνεις και επούλωση τραύματος», είπε και πρόσθεσε:

«Εγώ έχω κάνει ύπνωση. Δεν πηγαίνεις εκεί για να μάθεις τι ήσουν στην προηγούμενη ζωή σου, επειδή έχεις περιέργεια. Πηγαίνεις για συγκεκριμένους λόγους, είναι προσωπικό δεδομένο. Το είχα κάνει σε ψυχαναλυτή, όχι στο Hashtag. Θα σας πω μόνο ότι είχα πεθάνει στις 27 Ιανουαρίου του 1937».