Η αγαπημένη Έλλη Κοκκίνου μας αποκαλύπτει τα μυστικά της, για τα πιο μακριά και υγιή μαλλιά και το πιο καλλίγραμμο κορμί.
Η γνωστή τραγουδίστρια ανάρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που φανερώνει τα backstage της φωτογράφισης της με τον Λευτέρη Πανταζή, για την χειμερινή σεζόν. Οι δύο τραγουδιστές θα εμφανίζονται στο Barbarella Live Athens και η φωτογράφιση αφορά τις αφίσες που επρόκειτο να κυκλοφορήσουν.
Στο βίντεο που ανάρτησε φαίνεται κλέβουν αμέσως την παράσταση τα πολύ μακριά μαλλιά της, αλά JLo. Και ενώ η ίδια στην αρχή διακωμωδεί την αλλαγή στο look της λέγοντας πως πήρε βιταμίνες και ειδικά serums για να μεγαλώσουν πιο γρήγορα τελικά αποκαλύπτεται πως πρόκειται για τρέσες που τοποθέτησε ο κομμωτής Νικόλας Βιλλιώτης.
Δείτε το σχετικό βίντεο:
Όμως όπως θα δούμε και από τις αφίσες που δημοσιεύθηκαν, το αποτέλεσμα δικαιώνει τον κομμωτή. Το μακρύ μαλλί και το εντυπωσιακό φόρεμα που επέλεξε η Έλλη Κοκκίνου έκανε πολλούς να την παρομοιάζουν με αστέρι του Hollywood. Αρκετοί από τους ακολούθους της τραγουδίστριας ανέφεραν πως της πάει πολύ το μαλλί, ότι μοιάζει στην Jennifer Lopez και θα έπρεπε να διατηρήσει αυτό το μήκος.
Δείτε τις αφίσες και μερικά από τα σχόλια των ακολούθων:
Η διατροφή της Έλλης Κοκκίνου
Η τραγουδίστρια, πέρα από το πολύ μακρύ μαλλί της, κλέβει τις εντυπώσεις και με το καλλίγραμμο σώμα της. Στο backstage βίντεο, η Έλλη Κοκκίνου φανερώνει τι τρώει για να διατηρεί την σιλουέτα της. Συγκεκριμένα, προσφέρει και στους συνεργάτες της λίγο από το φαγητό της, που αποτελείται από κατσικίσιο τυρί, μάνγκο, κολοκυθόσπορους, τσία και cranberry.
Αναμφίβολα, η Έλλη Κοκκίνου διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά στην ελληνική showbiz. Για να το καταφέρει αυτό επιλέγει μία ισορροπημένη διατροφή δίνοντας έμφαση στα superfoods. Μάλιστα, σε συνέντευξη της την άνοιξη η ίδια είχε αποκαλύψει για την διατροφή της: «Πρώτα απ’ όλα έχω κόψει το κόκκινο κρέας εδώ και τρία χρόνια. Δηλαδή, μοσχάρι, αρνί, κατσίκι, χοιρινό, όλα αυτά… Με πιάνει η ψυχή μου. Δεν μπορώ πλέον για την προσωπική μου ευχαρίστηση -γιατί μου αρέσει- να δημιουργώ πόνο και να υποφέρουν άλλα ζώα. Τρώω κοτόπουλο και ψάρι. Θα μου πεις αυτά δεν έχουν ψυχή; Έχουν, απλά επειδή έχω και κοιλιοκάκη δεν μπορώ να είμαι μόνο με όσπρια, λαδερά και υδατάνθρακα. Αλλά κι αυτά θα ήθελα να τα βγάλω από τη διατροφή μου κάποια στιγμή. Συνειδητά, δηλαδή, έχω επιλέξει αυτόν τον τρόπο ζωής».
πηγή: enimerotiko.gr