«Εμeτός» Στη φóρα τα απóρρητα instagram stories της Κατερίνας Καινούργιου μετά τα φıλıά Τσαγκρίδη – Μπάρκα

Έξω φρενών φαίνεται να είναι η Κατερίνα Καινούργιου μετά τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και αποδεικνύουν τη σχέση του πρώην συντρόφου της, Φίλιππου Τσαγκρίδη, με την… πρώην φίλη της, Δανάη Μπάρκα.

Διέρρευσαν τα στόρι της Κατερίνας Καινούργιου

Αν και η γνωστή παρουσιάστρια απέφυγε να σχολιάσει το θέμα στην εκπομπή της Δευτέρας και οι περισσότεροι θεώρησαν πως η αντίδρασή της περιορίστηκε στη διαγραφή της φωτογραφίας της από το νέο εστιατόριο του Τσαγκρίδη, ένα story-μπηχτή με μία ατάκα της Κάρι Μπράντσο και το unfollow στην Μπάρκα, τα πράγματα δεν είναι τελικά ακριβώς έτσι.

Κι αυτό διότι η παρουσιάστρια του ALPHA ξέσπασε μέσω σκληρών αναρτήσεων στο instagram το απόγευμα της Κυριακής, ωστόσο, τα συγκεκριμένα stories τα είχε κάνει ορατά μόνο στους «στενούς φίλους» της στο instagram.

Σε αυτές, η ίδια είχε κοινοποιήσει τη φωτογραφία, στην οποία Τσαγκρίδης και Μπάρκα φιλιούνται σε γνωστό κλαμπ του κέντρου της Αθήνας μαζί με ένα emoji εμετού, ενώ λίγο αργότερο προχώρησε στην κοινοποίηση ακόμα ενός gif με ένα ανθρωπάκι που φαίνεται να κάνει εμετό.

Ο «εμετός» της Κατερίνας Καινούργιου για το φιλί Μπάρκα – Τσαγκρίδη

Δείτε τα:

 

 

emoji 591x1196 1emoji 1 597x1184 1emoji 2 581x1178 1

πηγή: tilestwra.com