Ένας Κεφαλονίτης νικητής στην καταδίωξη από το… γεράκι στην εκπομπή της Μαρίας Μπεκατώρου! (εικόνες)

Ένας συγχωριανός μας, ο Δήμος Βουτσινάς, διαγωνίσθηκε σήμερα στο δημοφιλές τηλεπαιχνίδι του Mega Channel “The Chase” με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου. Μάλιστα, κατά την παρουσίασή του έγινε αναφορά στα Πουλάτα, με την αγαπημένη όλων μας Μαρία, να δηλώνει ότι ξέρει καλά το χωριό μας, αλλά και τις ταβέρνες του!

Στο επεισόδιο που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, ο Δήμος ήταν πραγματικά εντυπωσιακός. Συγκεκριμένα, στον πρώτο γύρο απάντησε σε 8 ερωτήσεις συγκεντρώνοντας €2.400. Ακολούθως, στη μονομαχία του με το γεράκι, ο Δήμος έλαβε χαμηλή προσφορά €700, μεσαία προσφορά το ποσό που συγκέντρωσε και υψηλή προσφορά €6.500. Ο συγχωριανός μας τελικά επέλεξε τη μεσαία προσφορά και κατάφερε να… διαφύγει από την καταδίωξη του chaser, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή του στον τελικό γύρο. Εκεί, μαζί με τον Δημήτρη από την Λαμία που συγκέντρωσε €3.000 και έχοντας πλεονεκτήμα 2 ερωτήσεων, ο Δήμος πήρε κυριολεκτικά την υπόθεση στα χέρια του! Απάντησε σωστά σε 14 ερωτήσεις έναντι μόλις 5 ερωτήσεων του chaser, κερδίζοντας €5.400 τα οποία και θα μοιραστεί με το συμπαίκτη του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Δήμος λαμβάνει μέρος σε τηλεπαιχνίδι. Μάλιστα τις περισσότερες εξ αυτών έχει κερδίσει, αποδεικνύοντας ότι πρόκειται πράγματι για έναν πολύ δυνατό παίκτη με ευρύτατες γνώσεις! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που ο chaser τον χαρακτήρισε “Ολύμπιο” παίκτη, αλλά και “Σιωπηλό killer”!.

Δήμο, σου ευχόμαστε να έχεις πάντα επιτυχίες.

Πηγή: poulatakefalonias.gr