Επέστρεψε χθες η αποστολή της ΧΟΡΩΔΙΑΣ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ , από την Κύπρο , όπου πήρε μέρος στο Ζ΄ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Λεμεσού .

Στο φεστιβάλ πήραν μέρος χορωδίες από Κύπρο , Ελλάδα , Ρωσία και Πολωνία .

Όλες οι χορωδίες παρουσίασαν πολύ ωραία προγράμματα , έντεχνα και παραδοσιακά του τόπου τους , που άρεσαν στο πολυπληθές κοινό , που τις καταχειροκρότησε.

Η Χορωδία και Μαντολινάτα μας, υπό την διεύθυνση του μαέστρου της Σπύρου Θεοτοκάτου , παρουσίασε ένα πρόγραμμα που περιλάμβανε δύο μέρη .

Το πρώτο ήταν αφιερωμένο στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 , και το δεύτερο μοσχοβόλαγε Ιόνιο και Κεφαλονιά .

Το θερμό χειροκρότημα του κοινού έδειξε πόσο πολύ άρεσε το συγκρότημά μας και το Κεφαλονίτικο μουσικό ηχόχρωμα .

Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε ανταλλαγή δώρων και αναμνηστικών , με όλες τις χορωδίες .

Στα πλαίσια αυτά , ο δημοτικός σύμβουλος Αργοστολίου , Γεράσιμος Φόρτε , σαν εκπρόσωπος του Δήμου μας , επέδωσε σε εκπρόσωπο του Δήμου Λεμεσού , επιστολή και αναμνηστικό του Δημάρχου Θεόφιλου Μιχαλάτου .

Με την επιστροφή της , η χορωδία και η μαντολινάτα , προετοιμάζεται για την ολοκλήρωση της ηχογράφησης του νέου της δίσκου και του νέου ρεπερτορίου για την επόμενη χρονιά.

Προηγούμενο άρθροΥπουργείο Υποδομών: Προχωράει το μεγάλο έργο των 2.500.000 ευρώ για την αποκατάσταση του λιμανιού Αργοστολίου-Ποιος είναι ο ανάδοχος του έργου (απόφαση)
Επόμενο άρθροΦώτης Αυγουστάτος: Ξεπέρασε τον κορωνοιό & επιστρέφει στην κανονικότητα