Επική γκάφα από το Netflix: Διέρρευσε τις οδηγίες για να μπλοκάρονται οι δανεικοί κωδικοί!

Σε γκάφα ολκής υπέπεσε η δημοφιλής πλατφόρμα Netflix καθώς διέρρευσε κατά λάθος τις οδηγίες για το πως θα μπλοκάρει τον διαμοιρασμό κωδικών μεταξύ χρηστών.

Τι θα ζητά η πλατφόρμα από τους χρήστες

Σύμφωνα με τον Gυardian, οι αλλαγές που σκοπεύει να φέρει παντού η πλατφόρμα όσο αφορά τους κωδικούς, μέχρι στιγμής θα εφαρμοστούν μόνο σε Χιλή, Κόστα Ρίκα και Περού. Έτσι, οι οδηγίες που πρόκειται να δώσει για αυτές τις τρεις χώρες, ήρθαν στη δημοσιότητα καταλάθος και αναφέρουν ότι θα χρεώνονται επιπλέον, όσοι αποφασίζουν να μοιράζουν τους κωδικούς.

«Για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, ένα άρθρο στο κέντρο βοήθειας που περιείχε πληροφορίες που μπορούν να εφαρμοστούν μόνο σε Χιλή, Κόστα Ρίκα και Περού κυκλοφόρησαν και σε άλλες χώρες. Έκτοτε το έχουμε ανανεώσει» ανέφερε χαρακτηριστικά η εταιρεία

Σύμφωνα με τις διαρροές των πληροφοριών, η τακτική της πλατφόρμας για να σταματήσουν οι χρήστες να μοιράζουν κωδικούς θα είναι να απαιτεί από τους χρήστες να συνδέσουν συσκευή με οθόνη με το wifi του σπιτιού. Στη συνέχεια τους θα τους ζητά να ανοίξουν το app του Netflix και να παρακολουθήσουν κάτι, τουλάχιστον μία φορά κάθε 31 ημέρες.

πηγή: ethnos.gr