Επιστρέφει και κάνει χαμό: Ποιοι είναι οι παίκτες που μπαίνουν στο Power of Love και φέρνουν πρωτόγνωρα νούμερα τηλεθέασης (Pics)

Για όσους διάβασαν χθες την είδηση στο σάιτ το ριάλιτι της αγάπης, το ριάλιτι του έρωτα ανάμεσα σε μοντέλα του Instagram και personal trainers/bar tenders,

το αξέχαστο Power of Love επιστρέφει στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, με τον φετινό κύκλο, τον τρίτο ύστερα από πέντε χρόνια αποχής, να φέρνει πολλές αλλαγές.

Για όσους τυχερούς δεν το θυμούνται, το Power of Love εμφανίστηκε ξαφνικά το 2018 στη μεσημεριανή ζώνη του ΣΚΑΪ, ως το ριάλιτι του έρωτα,

τον οποίο θα έβρισκαν 6 κορίτσια και 6 αγόρια αναμεταξύτωνε αφού πρώτα περνούσαν έναν ωραίο πολύμηνο, οκτάωρο ανά μέρα, εγκλεισμό σε ένα σπίτι στην Τουρκία.

Σκοπός τους να βρουν τον έρωτα και να μαζέψουν όσα περισσότερα χρήματα γίνεται κάθε εβδομάδα από το κοινό που θα εκτιμούσε την ερωτική τους δραστηριότητα.

Φέτος τα δύο βασικά πράγματα που αλλάζουν είναι ότι το ριάλιτι δε θα είναι μεσημεριανό αλλά βραδινό στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ και το σπίτι του Power of Love δε θα είναι αυτό το κλειστό διώροφο διαμέρισμα αλλά μία βίλα με μεγάλο κήπο, πισίνα και πολλά εξωτερικά γυρίσματα.

Το Menshouse έψαξε και βρήκε τους πρώτους 7 παίκτες που θα μπουν στο παιχνίδι ανάμεσα στις 40.000 αιτήσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα, 2 ημέρες μετά το τρέιλερ για το άνοιγμα των αιτήσεων.

Στόχος της παραγωγής είναι να μπουν στην αρχή αναγνωρίσιμα πρόσωπα, αν είναι δυνατόν και παιδιά του ΣΚΑΪ ώστε να γίνει το μεγάλο μπαμ στην τηλεθέαση από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες.

Αυτοί θα είναι οι 7 πρώτοι παίκτες του νέου Power of Love και αυτές είναι οι κάρτες παρουσίασής τους.

συνέχεια στο menshouse.gr