Ο Περικλής Κουρκουμέλης, πολυτάλαντος νέος τραγουδοποιός και ερμηνευτής, έχει ήδη στις αποσκευές του τον πρώτο προσωπικό του δίσκο που κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group με τίτλο «Τα όνειρα στον κήπο».

Ήδη έχετε δει το πρώτο του video clip που συνόδευσε το τραγούδι του «Αμερικάνικες ταινίες» και σύντομα θα είναι στις οθόνες σας το νέο του video clip, που οπτικοποιεί το τραγούδι «Μια φυλή», σε στίχους και μουσική δική του, που ερμηνεύει μαζί με τον καταξιωμένο Δώρο Δημοσθένους.

Το τραγούδι «Μία φυλή» χορεύεται σαν salsa και συνδυάζει παραδοσιακό λάτιν κουβανέζικο ρυθμό εμπλουτισμένο με jazz αρμονίες. Περιέχει ένα mambo section καθώς και ένα μέρος αυτοσχεδιασμού.

Είναι ένα φωτεινό τραγούδι που μιλάει για την ανατρεπτική δύναμη της αγάπης, που λειτουργεί σαν ισχυρή συγκολλητική ουσία ανάμεσα στις πιο ετερόκλητες φυλές ανθρώπων.

Στην ουσία υπό το πρίσμα της αγάπης ανήκουμε όλοι στην ίδια, την ανθρώπινη φυλή, πέρα από εθνικιστικά πάθη, διαφορετικά ήθη, έθιμα και θρησκείες.

Το video clip που θα κυκλοφορήσει σύντομα σε σκηνοθεσία του εξαιρετικού Πάνου Ζενίδη, αποδίδει με γλαφυρότητα, φαντασία και ρυθμό αυτή την αλήθεια, εμπλουτισμένη με το χάρισμα σημαντικών και αγαπημένων ηθοποιών που συμβάλουν με την παρουσία τους στο άρτιο τελικό αποτέλεσμα.

Σκηνοθεσία: Πάνος Ζενίδης
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Ζώης Τριανταφύλλου – Σφακιανάκης
Διεύθυνση παραγωγής: Ιάκωβος Βρούτσης
Μακιγιάζ: Άρτεμις Βαλτατζή

Φιλική συμμετοχή
Άγγελος Παπαδημητρίου
Γιάννης Ζουγανέλης
Πάνος Σταθακόπουλος
Ajibodu Adebayo Olufemi
Βάλια Παπακωνσταντίνου
Τάνια Ρόκκα
Γιάννης Υφαντής

VIDEO

Αναδημοσιευση από ogdoo.gr