«Έρχονται τουρίστες & βλέπουν αυτό το πράμα, ελεος»: Τα “πήρε” η Βάνα Μπάρμπα…

Η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της μέσω social media για την παρουσία μικροπωλητών έξω από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Η Διαμαρτυρία της Βάνας Μπάρμπα για τους Μικροπωλητές

Το πρωί της Κυριακής 26 Μαΐου, η Βάνα Μπάρμπα ανέβασε ένα βίντεο με φόντο το Παναθηναϊκό Στάδιο.

Στο βίντεο, καθισμένη σε ένα παγκάκι, ξεκίνησε ευχαριστώντας όσους της έστειλαν συλλυπητήρια για την πρόσφατη απώλεια της μητέρας της.

Παρόλο που η ηθοποιός τόνισε ότι σέβεται τους μικροπωλητές και τη δουλειά τους, εξέφρασε την ενόχλησή της με το θέαμα που αντίκρισε έξω από το Καλλιμάρμαρο το προηγούμενο βράδυ, κατά τη διάρκεια της συναυλίας των Πυξ Λαξ.

Δείτε την Ανάρτηση της:

 

«Ντρεπόμασταν που το βλέπαμε»

Πιο αναλυτικά, η Βάνα Μπάρμπα είπε: «Πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσω για την αμέριστη συμπαράσταση σας, σας ευχαριστώ από καρδιάς για όλες αυτές τις μέρες, όμως σήμερα νιώθω την ανάγκη να μιλήσω για να πω κάτι που είδαμε χθες το εδώ στο Καλλιμάρμαρο.

Προς Θεού μην θεωρήσει κανείς ότι είμαστε εναντίον των μικροπωλητών. Είναι εξαιρετικοί, μεγαλώσαμε στην επαρχία, μεγαλώσαμε πανηγύρια, αγαπάμε τους ανθρώπους που κάνουν αυτή τη δουλειά, όμως οι ιθύνοντες πρέπει να καταλάβουν να ξεχωρίζουν την ήρα από το στάχυ. Δεν γίνεται το Καλλιμάρμαρο χθες να ‘ναι στην τσίκνα, τα λουκάνικα τα σουβλάκια… Να έρχονται ξένοι τουρίστες και να βλέπουν αυτό το υπέροχο εθνικό μνημείο και μπροστά να είναι όλο αυτό.

Υπήρχαν πολύ ωραία δομημένα τα περίπτερα που είχαν τα ψυγεία, ανθρώπινα και πολιτισμένα. Για ποιο λόγο να γίνει αυτό χθες; Ντρεπόμαστε που το βλέπαμε. Ντρεπόμαστε ως Έλληνες. Γιατί; Αυτοί που είναι ιθύνοντες για το Καλλιμάρμαρο, λίγο προσοχή ρε παιδιά. Σκεφτείτε τώρα έναν ξένο τουρίστα που έρχεται να δει το Καλλιμάρμαρο, που έρχονται από το πρωί μέχρι το βράδυ για να δούνε αυτό το υπέροχο μνημείο. Έλεος πια. Τόσο πίσω πρέπει να πηγαίνουμε; Ντροπή».

συνέχεια στο enimerotiko.gr