«Έτριξαν» τα πεζοδρόμια: Η Κατερίνα Καινούργιου βγήκε ντυμένη έτσι έξω και την πέρασαν για Χολιγουντιανή σταρ

Μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση για την Κατερίνα Καινούργιου.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε γνωστό εμπορικό κέντρο να κάνει τις αγορές της και όπως ήταν φυσικό μαγνήτισε τα βλέμματα με την εμφάνισή της.

Μπορεί η Κατερίνα να αγαπάει ιδιαίτερα τα έντονα χρώματα, ωστόσο ακόμη κι όταν επιλέγει ένα απλό casual σικ σύνολο είναι εξίσου εντυπωσιακή. Αυτή τη φορά επέλεξε μαύρο παντελόνι σε φαρδιά γραμμή, μαύρο τοπ ενώ το σύνολό της απογείωσε με τσαντάκι χειρός διάσημου οίκου.

«Μια φορά την εβδομάδα κάνω μία μάσκα προσώπου. Μου αρέσουν πολύ αυτές με άργιλο. Είναι πιο δυνατές, αλλά είναι καθαριστικές, ενώ μπορείς να κάνεις και μάσκα ματιών. Τις προτιμώ».

«Πολύ σημαντικό να μην ακουμπάμε το πρόσωπο μας με βρώμικα χέρια. Δεν δίνουμε σημασία σε αυτό, αλλά είναι μεγάλο μυστικό ομορφιάς. Τα χέρια μας έχουν πολλά μικρόβια, που είναι τεράστια πηγή μολύνσεων».

«Πηγαίνω στην φίλη μου την Θεανώ Μπέλλα που χρησιμοποιεί μόνο φυσικά συστατικά και οι θεραπείες της με έχουν βοηθήσει πολύ και στο πρόσωπο και το σώμα μου. Στο σώμα κάνω κάποια μασάζ. Ευτυχώς είναι αρκετά προσιτές οι τιμές, αν και νομίζω ότι για χάρη της περιποίησης της, μια γυναίκα μπορεί και να ξοδεύει καμιά φορά κάτι παραπάνω».

«Αυτό που κάνει τη διαφορά ρουτίνα περιποίησης της είναι πως επιλέγει να απλώνει την κρέμα ματιών της στην περιοχή του λαιμού για πιο εντατική θρέψη»

συνέχεια στο enimerotiko.gr