Στους περισσότερους αν όχι σε όλους μας, έχει τύχει τουλάχιστον μία φορά να θέλουμε να ανοίξουμε το βαζάκι με τη μαρμελάδα, αλλά να έχει σφραγίσει τόσο καλά που δεν ανοίγει με τίποτα.

Αρχικά, προσπαθείτε με τα χέρια, μία με το ένα μία με το άλλο. Μετά παίρνετε μια πετσέτα και ξαναπροσπαθείτε. Ατυχείς και οι δύο προσπάθειες. Το βαζάκι είναι «πεισματάρικο».

Μια αρτοποιός, από τη Μελβούρνη, αποκάλυψε το απλό κόλπο σε ένα σύντομο βίντεο στο TikTok που δείχνει πώς να ανοίξετε το σφραγισμένο βαζάκι με ευκολία.

Κι ενώ πολλοί στρέφονται στο ζεστό νερό ή χτυπούν απαλά το βάζο, η Tigga Maccormack βάζει το άκρο ενός κουταλιού κάτω από το καπάκι μέχρι να ακουστεί ένας ήχος, σαν σκάσιμο.

«Απλά ένα γρήγορο μικρό κόλπο για όποιον αγωνίζεται να ανοίξει το βάζο, μερικές φορές έχω δει μερικούς ανθρώπους να το χτυπούν στην άκρη του πάγκου για να προσπαθήσουν να χαλαρώσουν το καπάκι. Δεν χρειάζεται, το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα κουταλάκι του γλυκού», λέει η Tegan στο βίντεο.

Στη συνέχεια, η Tegan φαίνεται να παλεύει να ανοίξει το βάζο με σάλτσα ντομάτας. Χρησιμοποιώντας το κουτάλι, βάζει τη λαβή κάτω από το καπάκι του βάζου και σχεδόν χωρίς καμία δύναμη δίνει μια μικρή περιστροφή προς τα πλάγια μέχρι να ακουστεί ένας ήχος που σκάει.

«Ακολουθεί το ποπ και αυτό σημαίνει ότι όλη η πίεση έχει φύγει από το βάζο, οπότε το καπάκι απλά ανοίγει» λέει.

Χιλιάδες χρήστες ενθουσιάστηκαν με το βίντεο στο TikTok που πλέον έχει γίνει viral καθώς έχει προβληθεί πάνω από 185.000 φορές.

https://www.tiktok.com/@tigga_mac/video/7015112448986418434?referer_url=https%3A%2F%2Fwww.pronews.gr%2F&referer_video_id=7015112448986418434&refer=embed

Πηγή: pronews.gr

Προηγούμενο άρθροΤο κολπάκι στον υπολογιστή που θα σε «σώσει» κάθε δύσκολη στιγμή
Επόμενο άρθροΜε αυτές τις παθήσεις σχετίζεται ο πόνος στην αριστερή πλευρά της κοιλιάς