Φαίη Σκορδά: Απαντά για τον Σέρχιο Αραούχο και τις φήμες περί σχέσης – Βίντεο

Μια ανάρτηση της Φαίης Σκορδά στο Instagram και ένα tag ήταν αρκετά για να αρχίσουν τα δημοσιεύματα να μιλούν για νέα έρωτα ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τον ποδοσφαιριστή, Σέρχιο Αραούχο.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής 29/3 όπου η Φαίη Σκορδά δημοσίευσε μια φωτογραφίας της από τη Ρώμη και στην εικόνα επεσήμανε την εταιρεία από το ρούχο που φορούσε αλλά και την ποδοσφαιριστή.

Κάτι που κανείς δεν γνώριζε όμως, είναι πως η εν λόγω εταιρία ανήκει στον επιθετικό της ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο, τον οποίο η παρουσιάστρια ταγκαρε σε μια από τις φωτογραφίες της κι εκείνος έσπευσε να την αναδημοσιεύσει. Αυτό που δεν διευκρινίζεται ωστόσο, είναι αν η Φαίη Σκορδά και ο Σέρχιο Αραούχο είναι μαζί στην Ιταλία, ή αν η παρουσιάστρια βρίσκεται μόνη της εκεί για τις ανάγκες της φωτογράφισης, αφού αύριο 31/3 η ΑΕΚ αγωνίζεται εναντίον του Ολυμπιακού.

Παρόλα αυτά, η Φαίη Σκορδά μετά από καταιγισμό μηνυμάτων και τηλεφώνων που δέχτηκε, θέλησε να απαντήσει μέσα από ένα βίντεο ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση.

«Εύχομαι να είστε όλοι πάρα πολύ όμορφα. Επειδή μου έχουν τηλεφωνήσει όλοι οι δημοσιογράφοι από Αθήνα, με πολλή πολλή αγάπη, επειδή είμαι ερωτευμένη στη Ρώμη με έναν ποδοσφαιριστή, να σας πω ότι το ρούχο που φορούσα χθες, της φίλης μου, της Στεφανίας Βαιδάνη, που κάθε φορά που πάω ταξίδια μου δίνει ρούχα και φοράω, είναι από τη συλλογή του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο.

Αλλά χαίρομαι πολύ που θέλετε να είμαι ερωτευμένη και ευτυχισμένη. Καλή μας όρεξη…», είπε η Φαίη Σκορδά στο βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram.

πηγή: tlife.gr