Φαίη Σκορδά για Γιώργο Λιάγκα: «Γι’ αυτό χωρίσαμε»

Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” ήταν το βράδυ της Δευτέρας η Φαίη Σκορδά, αναφερόμενη μεταξύ άλλων στον χωρισμό της με τον Γιώργο Λιάγκα αλλά και το ενδεχόμενο να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική της ζωή. Η παρουσιάστρια τόνισε ότι η οικογένεια αποτελεί για την ίδια έναν θεσμό “ιερό”, επισημαίνοντας ότι αν υπήρχε κάποιο κοινό σημείο σε σημαντικά θέματα, το ζευγάρι δε θα είχε πάρει αυτήν την απόφαση.

Ωστόσο, τόνισε ότι οι σχέσεις της με τον πρώην σύζυγό της παραμένουν καλές, καθώς θα είναι πάντα ο πατέρας των παιδιών της.

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, δεν το ήθελα και δεν το θεώρησα ποτέ απλό να χωρίσουμε με τον Γιώργο. Δεν το ήθελα καθόλου. Για να το πάρουμε απόφαση, σημαίνει ότι δεν υπήρχε άλλος δρόμος. Είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου και είναι οικογένεια. Δεν νομίζω, δεν το πιστεύω πως η καθημερινή μας συνεργασία έπαιξε ρόλο στον χωρισμό. Θα ήταν μια εύκολη απάντηση να δώσω στον εαυτό μου αυτή και δεν θα το κάνω.

Επίσης, δεν υπάρχει καλό ή κακό. Είναι τελείως διαφορετικός ο τρόπος που βλέπαμε κάποια πράγματα. Εγώ έβλεπα το άσπρο και εκείνος έβλεπε το μαύρο. Στην αρχή υπάρχει πάντα έντονος ηλεκτρισμός μα στην πορεία φεύγει. Το ότι είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου, όμως, το σέβομαι» είπε χαρακτηριστικά, ενώ αναφερόμενη στον νέο της σύντροφο Γιώργο Ηλιόπουλο, είπε:

«Δεν θα έβγαινε κάτι προς τα έξω εάν δεν είχε προοπτική. Για να το επιτρέψω να γίνει, να βγει προς τα έξω, σημαίνει πολλά. Λατρεύω τα παιδιά αλλά δεν ξέρω πως θα ακουστεί τώρα… Για μένα το πιο σημαντικό είναι ο Γιάννης και ο Δημήτρης, σε αυτή τη φάση.

Μέσα μου για να είμαι ειλικρινής, επειδή εξαιτίας του διαζυγίου που πήραμε με τον Γιώργο δυσκολέψαμε τα παιδιά μας, δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να τα φέρω σε δύσκολη θέση. Όλα θέλω να έρθουν χωρίς αναταράξεις. Εάν οτιδήποτε γίνει, δεν επηρεάσει τα παιδιά…»

Πηγή: aftodioikisi.gr