Ο Κουτσαβάκης ονειρεύτηκε… κόκορα κρασάτο – Το «όχι» του Σάκη Τανιμανίδη

Χωρίς προμήθειες και φαγητό έμειναν οι παίκτες στη Φάρμα, καθώς οι τελευταίες δοκιμασίες δεν πήγαν τόσο καλά.

Ενώ λοιπόν, σκέφτονταν πώς θα ξεγελάσουν την πείνα τους, ο Κωνσταντίνος Κουτσαβάκης θεώρησε καλή ιδέα να σφάξουν τον κόκορα της Φάρμας και να τον κάνουν κρασάτο, ενώ και οι συμπαίκτες του συμφώνησαν μαζί του.

Εκείνη την ώρα, κοντά τους βρέθηκε ο επιστάτης, ο οποίος τους είχε επισκεφτεί για να ελέγξει την πορεία της αποστολής που τους ανέθεσε.

Ακούγοντας την πρόταση των παικτών, ο ίδιος τους ξεκαθάρισε πως τα ζώα είναι προστατευμένα και κάτι τέτοιο είναι αντίθετο στο νομοθετικό πλαίσιο του παιχνιδιού.

«Τα ζώα είναι απολύτως προστατευμένα. Δεν επιτρέπεται καμία βίαιη πράξη και υπάρχει ολόκληρο νομοθετικό πλαίσιο γι’ αυτό», τους είπε χαρακτηριστικά.

Αργότερα στον αχυρώνα, το θέμα αναφέρθηκε και στον Σάκη Τανιμανίδη. Όταν ο παρουσιαστής άκουσε τον Κουτσαβάκη να του λέει την ιδέα του μεταξύ σοβαρού και αστείου, ο ίδιος τους ξεκαθάρισε πως κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται.

Δείτε βίντεο εδώ

«Υπάρχουν δύο επίπεδα συζήτησης, τα οποία και απαγορεύουν να ακουμπήσετε τα ζώα μέσα στη Φάρμα. Το ένα είναι το νομικό. Το δεύτερο επίπεδο είναι πως αυτά τα ζωάκια είναι εδώ για να σας βοηθήσουν, να πάρετε αυτά που έχουν να σας δώσουν, συν ότι έχετε έρθει κοντά τους», είπε μεταξύ άλλων ο Σάκης Τανιμανίδης.

Πηγή: protothema.gr
Προηγούμενο άρθροΠλειστηριασμοί: Χωρίς προστασία χιλιάδες δανειολήπτες – Μόλις 100 με πιστοποιητικό «ευάλωτου»
Επόμενο άρθροΚεφαλονιά: Η νέα παράταση στην απογραφή, τα ευτράπελα και οι πρώτες πληροφορίες για τα αποτελέσματα στον Δήμο Σάμης