Φιλαρμονική Αργοστολίου “Διονύσιος Λαυράγκας”: Ευχαριστίες για την κοπή της πίτας (pics)

Οι μαθητές, οι γονείς και ο αρχιμουσικός της Φιλαρμονικής μας, όλοι μαζί με χαρούμενη διάθεση, αγάπη και θέληση, συνεργαστήκαμε και καταφέραμε να οργανώσουμε την πρώτη για το 2020 μουσική μας εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου “Κέφαλος”, στα πλαίσια της οποίας κόψαμε και την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας! ♫

Πολύ μεγάλη ήταν η χαρά μας που παρευρέθηκαν στη γιορτή μας ως αρχές του τόπου ο Δήμαρχος Αργοστολίου κύριος Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο Αντιδήμαρχος κύριος Σπύρος Σαμούρης και ο σεβασμιότατος μητροπολίτης μας κ.κ. Δημήτριος που ευλόγησε την πίτα, ενώ πολύ ξεχωριστή ήταν για εμάς η στιγμή που αφιερώσαμε ένα από τα κομμάτια μας στον αρχιμουσικό κύριο Μάκη Αποστολάτο και τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα που ήταν και εκείνος μαζί μας!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τις επιχειρήσεις Αφοί Κων. Χαραλαμπάτου και Degusta Pizza για την ευγενική και υπερπλούσια προσφορά των αγαθών τους προς ενίσχυση του μπουφέ μας, καθώς και την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ, τον πρόεδρο κύριο Σπύρο Πεφάνη & τον αντιπρόεδρο κύριο Ευάγγελο Ευαγγελάτο για την προσφορά της πίτας και του δώρου για την τυχερή μαθήτρια που έτυχε το φλουρί, αλλά και για τη φυσική τους παρουσία στην εκδήλωση!

Τέλος, από καρδιάς ευχαριστούμε τον κύριο Σταύρο Αντωνόπουλο που ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μας και χάρισε με το μπουζούκι του μοναδικές στιγμές κεφιού, τόσο σε εμάς και στις οικογένειές μας όσο και στα παιδιά του Ιδρύματος «ο Σωτήρ», που με μεγάλη συγκίνηση υποδεχτήκαμε και διασκεδάσαμε παρέα.

Και του χρόνου με υγεία!

Φιλαρμονική Αργοστολίου Διονύσιος Λαυράγκας

https://www.facebook.com/media/set/?set=ms.c.eJxFjtsNAwEIwzaqCM~_w~%3B2IV9Lj~_WtgBxlAa2ptq0h8MiEYgA0Z5QBUGhPoD2O5NLzvQ~_VPslKYsQJwiNQoVB8Lmwl1vhborsLvwpIH4NygDhNeolI0mD3QusIuybD~_Na5RhGvp~_Wt6rVH8BQck3Ng~-~-.bps.a.1385283728315589&type=1&__xts__[0]=68.ARAbF65EeEPwXEDyCpBp725SUMrwDbRxn5_pdyGtRzSqivJcDdVxpdmJiBQ44qxrFvVmAZQyhdkSbz9rZEHJTA1-p3YV251wE0ObqFEaj3mNlRXIpvvLUJIDOP079wzyTpOJTX1xmMtU7wagizzKObWRtq71srX1L8-4CVoFOmg-gtaaeOFXZMlA-BVk_ejNkPq_0VIKd8PXeeG5UXN7hPdZqOuGxpuqF2UjXt2QOUXdckXTROINT0J6TQJmno9LxGLYLHln_MR9TlTXYtBfDZymjdBQvTAhIX4Z2x2RiEqaGdfxU8I1oQvc-ZThbVjJn1m-4wQ&__tn__=HH-R