«Φωτιά» οι αποκαλύψεις από Μαρία Μπεκατώρου: «Η πεθερά μου ήταν πάντα μαζί…»

Για την τηλεοπτική της πορεία, αλλά και την προσωπική της ζωή δίπλα στον Αντώνη Αλεβιζόπουλο μίλησε η Μαρία Μπεκατώρου στη νέα της συνέντευξη στο περιοδικό OK! και στον Μιχάλη Ροδόπουλο. Μάλιστα, η ίδια αναφέρθηκε και στη σχέση που έχει με την πεθερά της.

Έχει τύχει να σε φλερτάρουν ή το έχουν δεδομένο ότι είσαι μια γυναίκα δεσμευμένη;

Δεν νομίζω. Πιο πολύ με τους παίκτες γίνεται αυτό που έρχονται στο πλατό. Υπάρχουν κάποιοι που έχουν διάθεση έτσι πιο παιχνιδιάρικη, αλλά δεν έχει τύχει, δεν το έχω επιτρέψει κι εγώ.

Νομίζω ότι αυτό είναι και λίγο να το δίνεις στον άλλο. Μπορεί να γίνεται και να μην το καταλαβαίνω ή να μη δίνω τη σημασία που πρέπει.

Το να μου πουν ότι είμαι όμορφη, μου το λένε και μου αρέσει βέβαια, το δέχομαι, είναι πολύ ωραίο να σ’ το λένε οι άντρες. Δεν με έχει φέρει όμως κάποιος σε δύσκολη θέση.

 

Η Μαρία Μπεκατώρου μιλάει για την πεθερά της

 

Είναι αλήθεια ότι η σχέση με την πεθερά σας, κυρία Ευαγγελία είναι ακόμη πιο καλή και από την σχέση με τον γιο της;

Είναι πάντα υποστηρικτική μαζί μου. Οι καλοί άνθρωποι νομίζω ότι κάποια στιγμή βρίσκονται στη ζωή.

Υπάρχει όμως και το σύνδρομο της «κακιάς πεθεράς»

«Εγώ δεν τα καταλαβαίνω αυτά, ποτέ δεν τα είχα. Υπάρχουν βέβαια οι μαμάδες με ιδιαίτερη αδυναμία στους γιους τους που τους κακομαθαίνουν και όταν έρχονται σε εμάς, οφείλουμε να είμαστε αντάξιες των προτύπων και του τρόπου που μεγάλωσαν δίπλα στη μαμά τους.

Εύχομαι αυτό να το αλλάξουν τα νέα κορίτσια. Εγώ δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Μαρία Μπεκατώρου.

πηγή: athensmagazine.gr