Γεμάτο παιχνίδια και παιδικές ζωγραφιές: Το ιδιαίτερο λευκό – γκρι και ξύλο με πολλούς πίνακες το σπίτι της Πόπης Τσαπανίδου

Η Πόπη Τσαπανίδου έγινε για δεύτερη φορά και γιαγιά και από εδώ και πέρα το μίνιμαλ σπίτι της θα γεμίσει με ακόμα περισσότερα παιδικά παιχνίδια!

Γιαγιά για δεύτερη φορά έγινε προ ημερών η Πόπη Τσαπανίδου αφού η κόρη της, Μαρίνα έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της!

Το minimal σπίτι της

Η ευτυχισμένη μαμά η οποία ζει μόνιμα στην Ολλανδία μαζί με τον σύζυγό της και έχουν ήδη αποκτήσει έναν γιο, έκανε πρόσφατα γνωστή την ευχάριστη είδηση.

Μάλιστα, ανάρτησε στο instagram έναν υπέρηχο του μωρού της και την πρώτη του φωτό και έγραψε στη λεζάντα:

«41 εβδομάδες και 3 μέρες, ατέλειωτες επισκέψεις στον γυναικολόγο όπου δεν μπορούσαμε να δούμε το πρόσωπό του γιατί το έκρυβε και 30 επιπλέον κιλά για τη μαμά, ο Αουρέλιο ξεπρόβαλλε από την κοιλιά μου και μας έκανε οικογένεια των 4!»

Η Μαρίνα είχε φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί τον Μάιο του 2021 και μαζί με τον σύζυγό της, Βίτο, τον ονόμασαν Έκτορα. Η Πόπη Τσαπανίδου πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς πλέον είναι γιαγιά εις διπλούν!

Η minimal μονοκατοικία της στην Κηφισιά, η οποία είναι γεμάτη από βιβλία και πίνακες, πλέον θα φιλοξενεί και τα παιχνίδια των εγγονών της! Το υπέροχο σπίτι της, σε μίνιμαλ γραμμές θα αποκτήσει χρώμα και ζωντάνια. Παιδικές φωνές και αγάπη!

Δείτε εδώ φωτογραφίες από το σπίτι της Πόπης Τσαπανίδου:

    

πηγή fanpage.gr