«Γι’ αυτό χωρίσαμε με τον Γιώργο Λιάγκα»: Δεν άντεξε και τα αποκάλυψε όλα η Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά έδωσε μια συνέντευξή και αναφέρθηκε χωρίς δισταγμό στον χωρισμό της με τον Γιώργο Λιάγκα.Η παρουσιάστρια τόνισε ότι η οικογένεια αποτελεί για την ίδια έναν θεσμό “ιερό”, υπογραμμίζοντας πως αν υπήρχε κάποιο κοινό σημείο σε σημαντικά θέματα, το ζευγάρι δε θα είχε πάρει αυτήν την απόφαση.

Ωστόσο, τόνισε ότι οι σχέσεις της με τον πρώην σύζυγό της παραμένουν καλές, καθώς θα είναι πάντα ο πατέρας των παιδιών της.

Φαίη Σκορδά: “Δεν το ήθελα”

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, δεν το ήθελα και δεν το θεώρησα ποτέ απλό να χωρίσουμε με τον Γιώργο. Δεν το ήθελα καθόλου. Για να το πάρουμε απόφαση, σημαίνει ότι δεν υπήρχε άλλος δρόμος. Είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου και είναι οικογένεια. Δεν νομίζω, δεν το πιστεύω πως η καθημερινή μας συνεργασία έπαιξε ρόλο στον χωρισμό. Θα ήταν μια εύκολη απάντηση να δώσω στον εαυτό μου αυτή και δεν θα το κάνω.

Επίσης, δεν υπάρχει καλό ή κακό. Είναι τελείως διαφορετικός ο τρόπος που βλέπαμε κάποια πράγματα. Εγώ έβλεπα το άσπρο και εκείνος έβλεπε το μαύρο. Στην αρχή υπάρχει πάντα έντονος ηλεκτρισμός μα στην πορεία φεύγει. Το ότι είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου, όμως, το σέβομαι» είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν θα έβγαινε κάτι προς τα έξω εάν δεν είχε προοπτική. Για να το επιτρέψω να γίνει, να βγει προς τα έξω, σημαίνει πολλά. Λατρεύω τα παιδιά αλλά δεν ξέρω πως θα ακουστεί τώρα. Για μένα το πιο σημαντικό είναι ο Γιάννης και ο Δημήτρης, σε αυτή τη φάση.

Μέσα μου για να είμαι ειλικρινής, επειδή εξαιτίας του διαζυγίου που πήραμε με τον Γιώργο δυσκολέψαμε τα παιδιά μας, δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να τα φέρω σε δύσκολη θέση. Όλα θέλω να έρθουν χωρίς αναταράξεις. Εάν οτιδήποτε γίνει, δεν επηρεάσει τα παιδιά…»

πηγή: fanpage.gr