Ο Γιώργος Παπαδάκης αποκάλυψε τι θα συμβεί με το «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1

Περήφανος για τη δημιουργία της πρωινής ζώνης στην ελληνική τηλεόραση δήλωσε ο Γιώργος Παπαδάκης μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τρίτης όπου και αποκάλυψε τι θα γίνει την επόμενη σεζόν με το «Καλημέρα Ελλάδα».

«Είμαι περήφανος για το ότι δημιούργησα αυτή τη ζώνη. Όσο αλαζονικό και να ακούγεται, δεν υπήρχε τηλεόραση σε αυτή την ώρα. Δημιουργήθηκαν πάνω από 1000 θέσεις εργασίας» είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης.

Στη συνέχεια αποκάλυψε τι θα συμβεί με το «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 ξεκινώντας με τη φράση «αν έκανα κλασικό αθλητισμό, έκανα μαραθώνιο, τώρα αποφάσισα να αλλάξω αγώνισμα, σκυταλοδρομία».

«Μέσα στην επόμενη σεζόν θα δώσω τη σκυτάλη δεν είναι ακόμα ανακοινώσιμο ποιος θα αναλάβει. Τον έχω στο μυαλό μου αυτόν τον άνθρωπο. Μπορεί να μην είναι ένας αλλά δύο. Δεν θα φύγω ποτέ από την εκπομπή, θα είμαι εκεί. Η εκπομπή θα βγει κανονικά κι αυτό θα γίνει προοδευτικά. Θα έχω το γενικό συντονισμό της εκπομπής, δεν μπορώ να το εγκαταλείψω. Έχω τέσσερα παιδιά και το τέταρτο είναι το Καλημέρα Ελλάδα» συμπλήρωσε για την εκπομπή που παρουσιάζει στον ΑΝΤ1.

Παράλληλα ο Γιώργος Παπαδάκης εξομολογήθηκε ότι «δεν πρόκειται να φύγω ποτέ από τον ΑΝΤ1, δεν θεωρώ πως ανανέωσα. Υπήρξαν στιγμές που σκέφτηκα να φύγω αλλά δεν το έκανα. Ένας από τους λόγους που δεν ενέδωσα ήταν αυτός. Αυτό το παζάρι με ενοχλούσε».

Όπως είπε, μάλιστα, «μου έγιναν δελεαστικότατες προτάσεις με περισσότερα χρήματα από τον ΑΝΤ1. Εγώ είμαι λαϊκής προέλευσης κι απλός. Όλα αυτά τα έκλεισε και με πόσα λεφτά, με ενοχλούσαν. Έχει έρθει ιδιοκτήτης καναλιού που ξέχασε το πορτοφόλι του και το κινητό στο σπίτι μου. Υπάρχει περίπτωση που έχω κλείσει ραντεβού με ιδιοκτήτη άλλου καναλιού και με κάρφωσε η οικονόμος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, που έτυχε να είναι στον ίδιο χώρο. Όταν έφυγα από το ραντεβού, το ήξεραν ήδη στον ΑΝΤ1. Τα ραντεβού να τα κάνεις κι από ματαιοδοξία. Α, με θέλουν».

Ο Γιώργος Παπαδάκης προχώρησε, τέλος, στον απολογισμό της φετινής τηλεοπτικής σεζόν κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο θέμα της Πάτρας με τον θάνατο των τριών παιδιών: «Η υπόθεση της Πάτρας μας συγκλόνισε όλους. Όταν σε 2,5 χρόνια τρία παιδάκια, φεύγει το ένα πίσω από το άλλο είναι συγκλονιστικό. Όμως παράγινε το κακό γιατί πούλαγε το θέμα. Όσο έφερνε τηλεθέαση οι εκπομπές – ακόμα εστίαζαν εκεί».

«Από την άλλη στήθηκαν καριέρες, άνθρωποι με την πολύ συχνή εμφάνισή τους στο γυαλί, αυξήθηκαν οι μετοχές τους στο χρηματιστήριο αξιών του χώρου τους. Δεν τους κακίζω, έκαναν τις επιλογές τους. Είμαι ο τελευταίος που γνωρίζει τόσο καλά την τηλεόραση για να κάνω κριτική. Αφήνω τα νέα παιδιά που έχουν 3,4 χρόνια στην τηλεόραση και κάνουν κριτική» κατέληξε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Πηγή: newsbomb.gr

Προηγούμενο άρθροΔήμος Ιθάκης: Αυτά είναι τα έργα που έχουν γίνει στον αρχαιολογικό χώρο του Αγίου Αθανασίου – Σχολής Ομήρου
Επόμενο άρθροΜπράβο! Γεώργιος και Παναγιώτης Τζανάτος «Δίδυμη» επιτυχία στις Πανελλήνιες