Γιώργος Σαμπάνης: Έκανε πρόταση στην Ιωάννα Σαρρή – Το εντυπωσιακό μονόπετρο-Θα το πάρει το κορίτσι τελικά

Ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, ο Γιώργος Σαμπάνης και η Ιωάννα Σαρρή, φαίνεται πως αποφάσισαν να πάνε την σχέση τους ένα βήμα παραπέρα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, η πρόταση γάμου έγινε!

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Πέτρου Νάζου το ζευγάρι βρέθηκε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στο νησί των Ανέμων, τη Μύκονο, κι όλοι κοιτούσαν το μονόπετρο που έλαμπε από χιλιόμετρα, στο χέρι του γνωστού μοντέλου.

Το μονόπετρο της Ιωάννας Σαρρή

Ιωάννα Σαρρή μονόπετρο
Instagram/@iwanna_sarri

Το ζευγάρι είναι μαζί από την άνοιξη του 2022 και μάλιστα πριν από λίγους μήνες αποφάσισαν να συγκατοικήσουν στο μοντέρνο διαμέρισμα του τραγουδιστή στην Αργυρούπολη. Αν και στις αρχές της γνωριμίας τους κρατούσαν πολύ χαμηλούς τόνους και προσπαθούσαν να προφυλάξουν τη σχέση τους από τα media, Ιωάννα και Γιώργος αδιαφορούν πλέον για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Κάδρα, διακοσμητικά και οι κιθάρες του τραγουδιστή δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το διαμέρισμα ενώ το deco ολοκληρώνουν μερικά φωτιστικά, καθρέπτες και οι πλατινένιοι δίσκοι του Γιώργου Σαμπάνη.

συνέχεια στο youweekly.gr