Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου ολοκληρώθηκε το εξαιρετικό πανηγύρι για τον εορτασμό του Προφήτη Ηλία στις Αγραπιδιές Φραγκάτων.
Την οργάνωση του πανηγυριού επιμελήθηκαν ο Καλλιτεχνικός χορευτικός & παραδοσιακός Σύλλογος Φραγκάτων ”Ο ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ”και ήταν άψογα όλα όπως συνήθως .Η γιορτή άρχισε με τον Εσπερινό και συνέχισε με πλούσιο μπουφέ και χορ.
Φέτος συμμετείχαν και χορευτές από την Εύξεινο Λέσχη Ειρηνούπολις Ημαθίας που καταχειροκροτήθηκαν χορεύοντας τους τοπικούς τους χορούς.

Από το fb του Σπύρου Σακαλή

Στο πανηγύρι για τον εορτασμό του Προφήτη Ηλία στις Αγραπιδιές Φραγκάτων φέτος συμμετείχαν και χορευτές από την Εύξεινο Λέσχη Ειρηνούπολις Ημαθίας που καταχειροκροτήθηκαν χορεύοντας τους υπέροχους τοπικούς τους χορούς θαυμάστε τους στην πίστα !!!!!!!

Gepostet von Spiros Sakalis am Samstag, 20. Juli 2019

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου ολοκληρώθηκε το εξαιρετικό πανηγύρι για τον εορτασμό του Προφήτη Ηλία στις Αγραπιδιές Φραγκάτων. Την οργάνωση του πανηγυριού επιμελήθηκαν ο Καλλιτεχνικός χορευτικός & παραδοσιακός Σύλλογος Φραγκάτων ''Ο ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ''και ήταν άψογα όλα όπως συνήθως .Η γιορτή άρχισε με τον Εσπερινό και συνέχισε με πλούσιο μπουφέ και χορο.

Gepostet von Spiros Sakalis am Samstag, 20. Juli 2019