Είναι συνεχόμενη αγωνία το τι θα γίνει με το οξυγόνο, αν ξαφνικά συμβεί κάτι μπορεί να χρειαστεί να αποχαιρετίσεις κόσμο, δεν είμαι τρομολάγνος αλλά δεν ξέρω αν μπω στο νοσοκομείο αν θα βγω, και λόγω της παχυσαρκίας που με επιβαρύνε…

Είπε ο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου για την εμπειρία του με τον κορονοϊό. Να υπενθυμίσουμε ότι ο παρουσιαστής βρέθηκε θετικός στον ιό, παρότι πλήρως εμβολιασμένος.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε εξαρχής για την ασθένεια και τη σχέση της με την παχυσαρκία και τόνισε: Ευτυχώς που έχω εμβολιαστεί, έχω πάρα πολλά κιλά και ήταν κακό για μένα.
Ο δημοφιλής παρουσιαστής, ο οποίος δεν έχει χρειαστεί προς το παρόν να νοσηλευτεί, συνέχισε: «Είναι συνεχόμενη αγωνία το τι θα γίνει με το οξυγόνο, αν ξαφνικά συμβεί κάτι μπορεί να χρειαστεί να αποχαιρετίσεις κόσμο, δεν είμαι τρομολάγνος αλλά δεν ξέρω αν μπω στο νοσοκομείο αν θα βγω, και λόγω της παχυσαρκίας που με επιβαρύνει».

Ο κ. Χατζηνικολάου, ανέφερε πως «Ο Γρηγόρης τηρούσε πάντα τα μέτρα» ενώ τον ρώτησε και πότε έκανε τη 2η δόση. Ο κ. Αρναούτογλου απάντησε πως δεν εχει συμπληρωθει 6μηνο από όταν έκανε την 2η δόση, και πως αν δεν είχε κάνει το εμβόλιο η κατάσταση θα ήταν πολύ δύσκολη.

Πηγή: zappit.gr
Προηγούμενο άρθροΝέα μέτρα: Τι ισχύει για σούπερ μάρκετ, μετακινήσεις, εκκλησίες, γήπεδα, τρίτη δόση (πίνακας)
Επόμενο άρθροΔημήτρης Κοτροκόης: Πρώτος στις εκλογές των εργαζομένων στο “Υγεία”