Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και η Ελευθερία Αρβανιτάκη τρώνε μαλλί της γριάς -40 χρόνια φιλίας σε μια φωτό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και η Ελευθερία Αρβανιτάκη έβγαλαν μια φωτογραφία όπου τις βλέπουμε να τρώνε μαλλί της γριάς και οι fans ενθουσιάστηκαν.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και η Ελευθερία Αρβανιτάκη είναι δύο σπουδαίες ερμηνεύτριες του ελληνικού πενταγράμμου και μας έχουν χαρίσει μοναδικά τραγούδια που έχουν μεγαλώσει -και θα συνεχίσουν να μεγαλώνουν- γενιές και γενιές μουσικόφιλων.

Οι δυο τους έχουν μια πολύ δυνατή σχέση, αφού μετρούν 40 χρόνια φιλίες. Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και η Ελευθερία Αρβανιτάκη συναντήθηκαν σε πάρτι του ραδιοφωνικού σταθμού Μελωδία και δεν θα μπορούσαν παρά να βγάλουν μαζί μια φωτογραφία και να τη μοιραστούν με τους χιλιάδες followers τους.

Τη φωτογραφία δημοσίευσε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο δικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου είναι ιδιαίτερα ενεργή, αφού συχνά ποστάρει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο προφίλ της στο Instagram τη βλέπουμε με την Ελευθερία Αρβανιτάκη να τρώνε μαλλί της γριάς!

«40 χρόνια φιλίας, καρδιά με καρδιά και….μαλλί με μαλλί. Tι ωραία στο πάρτυ του @melodia992 γιατί θα μείνουμε πάντα παιδιά!» έγραψε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη λεζάντα της φωτογραφίας, όπου τη βλέπουμε να ποζάρει χαρούμενη μαζί με την καλή της φίλη, Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Και οι δυο με πολύ καλή διάθεση, οι σπουδαίες ερμηνεύτριες φωτογραφίζονται τρώγονται μαλλί της γριάς, ενώ για την περίσταση επέλεξαν να φορέσουν κομψά πουκάμισα.

Η ανάρτηση συγκέντρωσε πολλά likes και σχόλια από τους fans της Άλκηστις Πρωτοψάλτη και της Ελευθερίας Αρβανιτάκη! «Τέλειες κι οι δύο! Υπέροχες φωνές! Δεν ξέρω τι να πρώτο ζηλέψω στη φωτογραφία,την ωραία παρέα σας,την όμορφη φιλία σας ή το μαλλί της γριάς;» διαβάζουμε χαρακτηριστικά σε ένα από τα σχόλια!

Δείτε παρακάτω την Άλκηστη Πρωτοψάλτη και την Ελευθερία Αρβανιτάκη να τρώνε μαλλί της γριάς: