Η απόλυτη μεταμόρφωση της Μαρίας Μπεκατώρου [εικόνες]

Η οικοδέσποινα του «Your Face Sounds Familiar» απέχει στιλιστικά… έτη φωτός από την κοπέλα της cult εκπομπής των 90s «Χωρίς ταμπού».

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι ο ορισμός της απόλυτης μεταμόρφωσης, μια γυναίκα που καταφέρνει να μοιάζει εξωτερικά με μια υπέρλαμπρη σταρ, ωστόσο εσωτερικά να παραμένει παιδί, σούπερ αυθόρμητη και εντελώς προσγειωμένη στη γη!

 

Απαλλαγμένη πλέον από τα περιττά κιλά, σαφώς αδυνατισμένη και ανανεωμένη, η οικοδέσποινα του ΑΝΤ1 πλέον επιλέγει sexy εφαρμοστά φορέματα και δημιουργίες που διαγράφουν τη λεπτή της σιλουέτα.

Η απώλεια των κιλών φαίνεται πως την απελευθέρωσε, ήταν για εκείνη ένα στοίχημα που το κέρδισε.

Oπως τόνισε και η ίδια πριν από λίγες εβδομάδες στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1: «Συνολικά έχω χάσει γύρω στα 11 κιλά. Το κατάφερα μόνη μου. Ποτέ δεν είχα θέμα με την εικόνα μου, αλλά τελικά τώρα είμαι πιο ωραία και για τα ρούχα και για τη δουλειά μας. Τώρα μου κάνουν όλα τα ρούχα, γιατί παλιά υπήρχε ένα θεματάκι. Γενικά, μου αρέσει πιο πολύ όπως είμαι τώρα! Το σκεφτόμουν πολύ καιρό πριν, αλλά δεν μπορούσα… Μου βγάζω το καπέλο που το κατάφερα, γιατί το έκανα μόνη μου».

Φωτογραφίες: ΝDP PHOTO AGENCY, PAPADAKIS PRESS, STUDIO PANOULIS

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΤΥΠΟΣ TV που κυκλοφορεί από την έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου  της Κυριακής