Η ατσάλινη ραφιέρα από τα ΙΚΕΑ που θα βάλει τάξη στο μπαλκόνι σας -Ιδανική για εργαλεία και φυτά & κοστίζει μόνο 19,99 ευρώ

Όσο οι ημέρες μεγαλώνουν και οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, ένας καφές το απόγευμα στο μπαλκόνι είναι η αγαπημένη μας συνήθεια.

Πώς όμως θα αναβαθμίσουμε τη διακόσμηση του χώρου ώστε να νιώθουμε πως απολαμβάνουμε το αγαπημένο μας ρόφημα σε κάποιο από τα αγαπημένα μας roof garden;

Ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλο ή μικρό είναι το μπαλκόνι μας, μπορεί με μικρές και οικονομικές παρεμβάσεις να γίνει μια όμορφη όαση. Αν θέλετε να δημιουργήσετε το μπαλκόνι των ονείρων σας, το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να το διακοσμήσετε με όμορφα λουλούδια, άνετα σκαμπό ή ένα σετ ξύλινο τραπέζι με καρέκλες ενώ σημαντικό ρόλο παίζει και η οργάνωση.

Με μια βόλτα στο διαδικτυακό κατάστημα του ΙΚΕΑ θα βρείτε πολλά κουτιά αποθήκευσης αλλά και ραφιέρες που μπορούν να συνδυάσουν διακόσμηση και οργάνωση.

Η ατσάλινη ραφιέρα που θα βάλει τάξη στο μπαλκόνι σας

Εμείς ανακαλύψαμε μια οικονομική και κομψή επιλογή, μια ατσάλινη ραφιέρα που κοστίζει μόλις 19, 99 ευρώ.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους ωστόσο ταιριάζει τέλεια στο μπαλκόνι αφού η ατσάλινη κατασκευή του την κάνει ανθεκτική. Παράλληλα είναι ιδανική για να οργανώσει τον εξωτερικό χώρο.

Όσο για τον καθαρισμό της, αρκεί ένα μαλακό πανί, μουσκεμένο σε νερό και με ελάχιστες σταγόνες σαπούνι.

Μια ιδέα είναι να βάλετε στα ράφια τα εργαλεία σας, τα είδη κηπουρικής, ακόμη και κουτιά στα οποία αποθηκεύετε διάφορα πράγματα. Επίσης, αν η οργάνωση είναι ένα κεφάλαιο που έχετε ήδη επιμεληθεί με άλλα έξυπνα έπιπλα αλλά ψάχνετε μια ραφιέρα για να ακουμπήσετε τα λουλούδια σας, η ραφιέρα αυτή είναι ιδανική.

Μπορείτε να διακοσμήσετε την ατσάλινη ραφιέρα με διάφορα ντιζαϊνάτα κασπώ, να προσθέσετε λουλούδια εποχής με χρώματα αλλά και αναρριχώμενα φυτά.

Δείτε τη ραφιέρα εδώ