Η Αυγουστιάτικη εκδήλωση της Χορωδίας Αργοστολίου (pics)

Η μεγάλη Αυγουστιάτικη εκδήλωση της ΧΟΡΩΔΙΑΣ  & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ , στο θέατρο ‘Γεράσιμος Σκλάβος’ , στον προβλήτα τουριστικών σκαφών στο Αργοστόλι ( Μπαστούνι ).

Η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη για τις 27 Ιουλίου , αλλά αναβλήθηκε λόγω των τραγικών πυρκαγιών στην Ανατολική Αττική . Για αυτόν ακριβώς τον λόγο , η εκδήλωση είχε και χαρακτήρα αλληλεγγύης και στήριξης των πληγέντων από τις πυρκαγιές, και συγκεκριμένα , να δοθούν σε πολιτιστικό φορέα της περιοχής , για να αναπτύξει δράση ψυχολογικής ανακούφισης και τόνωσης των κατοίκων .Στην έναρξη της εκδήλωσης ο κ. Ρωσέτος Λούζης ζήτησε από το κοινό  να συμμετάσχει αγοράζοντας κουπόνια ενός ή δυο ευρώ ώστε τα χρήματα τα οποία θα μαζευτούν να δοθούν στην αγορά ενός πιάνου. Ο Πολιτιστικός Φορέας στον Νέο Βουτζά  που θα δοθούν, η πυρκαγιά  κατέστρεψε όλα τα μουσικά όργανα τα οποία είχαν. Έτσι ακριβώς είχε λειτουργήσει ο σύλλογός και στις φονικές πυρκαγιές της Ηλείας το 2007 , με μεγάλη πολιτιστική εκδήλωση στο Κλειστό Γυμναστύριο Αργοστολίου , ‘Αντώνης Τρίτσης’.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν  οι σύλλογοι :
◾Φιλαρμονική Αργοστολίου , της ΚΕΔΗΚΕ, ‘Διονύσιος Λαυράγκας’ , με μαέστρο τον Βασίλη Περλικίδη. Εξαίρετη η εμφάνιση της Φιλαρμονικής.
◾Ο Χορευτικός Όμιλος Φωκάτων. Πολύ καλή εμφάνιση του χορευτικού συγκροτήματος.
◾Το Ερασιτεχνικό Θέατρο Κεφαλονιάς, και
◾Η Χορωδία και Μαντολινάτα Αργοστολίου .

Σε λίγο το video

Αναδημοσίευση από www.kefalonianews.gr