Η χτεσινή Συναυλία με τη Γιολάντα Δαναού στη Σάμη.

Με τη συναυλία μιας εξαιρετικής καλλιτέχνιδας, της Γιολάντας Δαναού, η ΚΕΔΗΚΕ, επέλεξε να κλείσει τις καλλιτεχνικές  δραστηριότητες του «Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2018» στη Σάμη!

Στα πλαίσια των χτεσινών εορταστικών εκδηλώσεων για την πολιούχο της Σάμης «Παναγία Λουτριώτισσα», μετά το τέλος των θρησκευτικών εκδηλώσεων, η κ. Δαναού μαζί με τους εκλεκτούς μουσικούς της, παρουσίασαν ένα τρίωρο πρόγραμμα, γεμάτο νότες και στίχους «ψυχής»!!!

Με τραγούδια από το δικό της ρεπερτόριο, αλλά και με τραγούδια διαχρονικά και ανέγγιχτα, από τη «σκουριά του χρόνου» και την ασχήμια της εποχής μας, χάρισε ένα  γεμάτο μουσικό τρίωρο  στους παρευρισκόμενους χτες το βράδυ στη πλατεία της Σάμης και πραγματοποίησε, μια από τις ωραιότερες συναυλίες, που έχουμε παρακολουθήσει  στη πόλη μας!

Ένα μεγάλο μπράβο στη κ. Δαναού και στους μουσικούς της για το εξαίρετο χτεσινό αποτέλεσμα της παρουσίας τους στη Σάμη και φυσικά δυο μεγάλα μπράβο στη ΚΕΔΗΚΕ και στο πρόεδρό της Α. Κωνσταντάκη,  για την  πραγματοποίηση της συναυλίςα, αλλά και στην Τίνα Σπυράτου, που ήταν η αιτία να έρθει η κ. Δαναού Κεφαλονιά.

Εικόνες σχετικές με τη Συναυλία μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Video θ’ ανεβάσουμε, κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Τάσος Καβαλλιεράτος.

Αναδημοσίευση από https://samikefalonias.wordpress.com