Η Δέσποινα Βανδή υιοθέτησε την hot τάση της βερμούδας και τη συνδύασε με casual chic τρόπο που θέλεις να αντιγράψεις

Οι περισσότερες από εμάς ανυπομονούμε για την εποχή όπου θα αποχωριστούμε τα παντελόνια μας και θα προτιμήσουμε ξανά τα καλοκαιρινά σορτς και τις φούστες της συλλογής μας.

Κι ενώ τα σορτς είναι μία κλασική επιλογή για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις μας, καθώς μας χαρίζουν άνεση και μία επιθυμητή θερμοκρασία, φέτος δύο διαφορετικά μήκη είναι εκείνα τα οποία πρωταγωνιστούν στις ενημερωμένες εμφανίσεις, τα hot pants και η elegant εκδοχή των σορτς, οι βερμούδες.

Από την άνοιξη κιόλας έχουμε παρατηρήσει την επικράτηση των βερμούδων στη μόδα.

Οι βερμούδες, τις οποίες μπορούμε να βρούμε τόσο σε mini μήκος, δηλαδή πάνω από το γόνατο, όσο και σε midi, προτιμώνται στα ενημερωμένα looks των fashionistas με ποικίλους συνδυασμούς χαρίζοντας μία κομψή εμφάνιση σε όποια τη δοκιμάζει.

Οι βερμούδες μπορούν να συνδυαστούν με τα περισσότερα καλοκαιρινά tops της γκαρνταρόμπας μας όπως με tank tops, crop tops, πουκάμισα και T-shirts, προσφέροντας μας ένα στιλιστικό αποτέλεσμα ανάλογο της περίστασης για την οποία τις προτιμάμε.

Σε πρόσφατη εμφάνιση της, η Δέσποινα Βανδή επέλεξε μία απόλυτα κομψή βερμούδα την οποία συνδύασε με casual chic τρόπο.

Συγκεκριμένα, η Δέσποινα Βανδή επέλεξε να φορέσει μία pinstripe βερμούδα σε navy απόχρωση στο ύψος του γονάτου την οποία συνδύασε με αμάνικο tank top σε λευκό χρώμα. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με μαύρη ζώνη, nude & white pumps και pinstripe jockey hat σε navy απόχρωση.

Δες την εμφάνισή της

Η Δέσποινα Βανδή υιοθέτησε την hot τάση της βερμούδας και τη συνδύασε με casual chic τρόπο

Πώς φορούν οι fashionistas τις βερμούδες τους