Η Δούκισσα Νομικού πανηγύρισε τη νίκη του Ολυμπιακού με τον γιο της, Σάββα -H συγκινητική αναφορά στον πεθερό της

Η Δούκισσα Νομικού βρέθηκε στο γήπεδο και πανηγύρισε τη νίκη του Ολυμπιακού μαζί με τον σύζυγό της και τον γιο τους, Σάββα.

Στον μεγάλο αγώνα της Τετάρτης, μεταξύ του Ολυμπιακού ενάντια της Φιορεντίνα, πολλοί παραβρέθηκαν στο γήπεδο και μεταξύ αυτών ήταν και αρκετοί διάσημοι Έλληνες celebrities.

Στο γήπεδο OPAP Arena Αγία Σοφία της Νέας Φιλαδέλφειας όπου και πραγματοποιήθηκε ο αγώνας, βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Χρήστος Φερεντίνος, ο Μάριος Αθανασίου αλλά και η Δούκισσα Νομικού.

Η Δούκισσα Νομικού στο γήπεδο με τον σύζυγο και τον γιο τους

Η ιστορική νίκη του Ολυμπιακού που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα έφερε δάκρυα συγκίνησης στους φιλάθλους και όπως είδαμε στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Δούκισσα Νομικού, ο γιος της ενθουσιάστηκε και κούνησε το κασκόλ του Ολυμπιακού στις κερκίδες του γηπέδου.

«Πήραμε το Ευρωπαϊκό και το είδε και ο… Σάββας Θεοδωρίδης! Μπράβο Ολυμπιακέ», ήταν τα συγκινητικά λόγια της Δούκισσας Νομικού στη λεζάντα της δημοσίευσής της.

Τα λόγια της μόνο τυχαία δεν ήταν. Ο πεθερός της, Σάββας Θεοδωρίδης, «ζούσε» για τον Ολυμπιακό και ήταν ένα όνομα άμεσα συνδεδεμένο με την ομάδα.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης πήγε το 1953 στον Ολυμπιακό και παρέμεινε στην ομάδα σαν παίκτης μέχρι και το ‘62. Παρότι τελείωσε το ποδόσφαιρο γρήγορα, σταμάτησε να παίζει στα 27 του, δεν έφυγε από το πλάι του Ολυμπιακού. Διετέλεσε γενικός αρχηγός, αντιπρόεδρος, επίτιμος πρόεδρος, ενώ παλαιότερα υπήρξε και παράγοντας στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Στον Ολυμπιακό ήθελε απλά να προσφέρει από κάθε πόστο.

Μάλιστα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά την κατάκτηση του Europa Conference League αφιέρωσε τη νίκη στον πατέρα του και στον Σάββα Θεοδωρίδη.

πηγή: bovary.gr