Η εικόνα που ήθελε να εξαφανιστεί: Συγκλονίζει η Δήμητρα Ματσούκα- «Έβγαλα από την τράπεζα 500.000 για να μην κυκλοφορήσει η φωτογραφία»

Η αγαπημένη ηθοποιός Δήμητρα Ματσούκα βρέθηκε καλεσμένη της εκπομπής Στούντιο 4 και παραδέχτηκε ότι πλήρωσε ένα πολύ μεγάλο ποσό προκειμένου να μην κυκλοφορήσει μια φωτογραφία της. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την επαγγελματική της πορεία αλλά και τα εξώφυλλα τα οποία και συζητήθηκαν.

Τα εξώφυλλα που κυκλοφορούσαν χωρίς την έγκριση της Δήμητρας Ματσούκα

Η Δήμητρα Ματσούκα πέρασε σε μια αποκάλυψη για την εποχή που χρειάστηκε να πληρώσει προκειμένου να μην κυκλοφορήσει φωτογραφία της σε εξώφυλλο.

«Κάπου στο τέταρτο πέμπτο εξώφυλλο, αυτό συνέβη το 2004, είπα τέλος ως εδώ. Και δεν ξαναέκανα ποτέ. Δεν άντεχα να είμαι έρμαιο αυτής της αγοραίας ας πούμε διάθεσης του να πουλήσουμε… Ενώ μέσα οι φωτογραφίες ήταν αντάξιες των ξένων περιοδικών. Δεν μου άρεσε αυτή η εξαπάτηση, γιατί πάντοτε δίναμε τα χέρια για το τι θα μπει και πάντα έμπαινε κάτι άλλο και πάντα ο ένας κατηγορούσε τον άλλον», ανέφερε η ηθοποιός Δήμητρα Ματσούκα.

Το τεράστιο ποσό που πλήρωσε η Δήμητρα Ματσούκα για να μην κυκλοφορήσει μια φωτογράφια της

Και πρόσθεσε: «Ξέρετε τι γνωστή ιστορία που έχω βγάλει 500 χιλιάδες δραχμές για να μην μπει εξώφυλλο. Έγινε ένα εξώφυλλο που δεν μου άρεσε, μια αντιγραφή εξωφύλλου που είχε κάνει η Μπελούτσι και μου είχαν πει ότι αν δεν σου αρέσει δεν θα μπει μην ανησυχείς. Λέω δεν μου αρέσει, δεν θα μπει λοιπόν. Και μου είπαν ότι θα μπει γιατί έχει κοστίσει αυτή η φωτογράφιση.

Έφυγα, πήγα στην τράπεζα, πήρα 500 χιλιάδες, γύρισα και όταν έβγαλα τα χρήματα πετάχτηκαν στην άλλη άκρη του γραφείο σαν να έβγαζα βόμβα. Τελικά, ξαναέγινε η φωτογράφιση και ήμουν πιο ευχαριστημένη», είπε η Δήμητρα Ματσούκα.

συνέχεια στο toendiaferon.gr