Η Ευγενία Σαμαρά με το cross body τσαντάκι που μπορεί να αναβαθμίσει κάθε summer look σου, αυτή είναι η τιμή του

Για μία ολοκληρωμένη εμφάνιση και ένα stylish σύνολο, όποια εποχή κι αν διανύουμε, είναι απαραίτητο να επενδύουμε όχι μόνο στα must have κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας για τη σεζόν αλλά και στα αξεσουάρ τα οποία πρόκειται να ολοκληρώσουν με στιλ κάθε look μας.

Τα αξεσουάρ πέρα από το ότι μας χαρίζουν στιλ και αναβαθμίζουν, όπως και ανανεώνουν με ευκολία κάθε outfit μας, μπορούν να μας εξυπηρετήσουν στο να αναδείξουμε το προσωπικό μας γούστο και την προσωπικότητα μας.

Οι τσάντες της συλλογής μας είναι ξεχωριστές για όλους τους λόγους που προαναφέραμε όπως και για την πρακτική τους αξία.

 Μια γυναίκα δεν τολμά να αποχωριστεί την τσάντα της έστω και στην πιο casual έξοδο της, κι αυτό γιατί ολοκληρώνει το look της αλλά και εμπεριέχει όλα τα απαραίτητα για εκείνη αντικείμενα.

Οι τσάντες που επιλέγουμε ανά εποχή διαφέρουν σημαντικά η μια από την άλλη τόσο στο ύφασμα όσο και στη χρωματική τους παλέτα.

Την άνοιξη και το καλοκαίρι προτιμάμε τσάντες και τσαντάκια σε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις ή σε έντονα και ζωηρά χρώματα, οι οποίες συμπληρώνουν με στιλιστική επιτυχία κάθε σύνολο χαρίζοντας μας stylish πόντους.

Μία τσάντα που μπορούμε να συνδυάσουμε με κάθε ανοιξιάτικο αλλά και καλοκαιρινό σύνολο επέλεξε η Ευγενία Σαμαρά.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια αναβάθμισε το total black look της κρατώντας μια cross body handbag από τη νέα συλλογή της DKNY σε έντονα χρώματα.

Συγκεκριμένα, η Ευγενία Σαμαρά επέλεξε να φορέσει ένα total black look που αποτελούταν από μαύρο παντελόνι και μαύρο see through πουκάμισο.

Το σύνολο της ολοκλήρωσε με λευκά sneakers και την cross body handbag από την DKNY.

Δες την εμφάνισή της

Η τσάντα από την DKNY

Η Ευγενία Σαμαρά με το cross body τσαντάκι που μπορεί να αναβαθμίσει κάθε summer look σουDKNY | Bodhi Cross Body Handbag, Haralas

 

DKNY | Bodhi Cross Body Handbag, HaralasDKNY | Bodhi Cross Body Handbag, Haralas

Η τσάντα διατίθεται στην DKNY μπουτίκ στο Golden Hall, σε επιλεγμένα καταστήματα ανά την Ελλάδα όπως και online στο haralas.gr

πηγή: missbloom.gr