Ένα τολμηρό εγχείρημα ετοιμάζει η Αναστασία Γερολυμάτου, η γιαγιά σέρφερ από την Κεφαλονιά η οποία είχε γίνει viral.

«Απευθύνομαι σε μικρούς και μεγάλους. Το κάνω για όλους σας που αισθάνεστε νέοι. Ό,τι κι αν κάνετε να το κάνετε ωραία, σωστά στη φύση, στις καθαρές μας θάλασσες, στα καθαρά μας βουνά και μαζί θα τα καταφέρουμε», λέει η ίδια σε βίντεο που δημοσιεύει στον λογαριασμό της στο facebook και προαναγγέλλει το μεγάλο της εγχείρημα.

Στις 25 Αυγούστου η κ. Γερολυμάτου θα διασχίσει 18 ναυτικά μίλια με το σερφ της και συγκεκριμένα από την Σκάλα Κεφαλονιάς στην Κυλλήνη.

Στο πλευρό της βρίσκεται σχεδόν όλη η Κεφαλονιά, εθελοντές και επιχειρηματίες που απλόχερα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της όχι μόνο για την πενταήμερη γιορτή του διάπλου αλλά και για το μεγάλο πάρτι που σχεδιάζει η ίδια προκειμένου να καλέσει όλους τους νέους κάθε… ηλικίας προκειμένου να ενώσουν τις φωνές τους και τη δύναμη τους.

«Πάντα ήθελα να κάνω μία μεγάλη γιορτή, για μένα, για το νησί, για τους Έλληνες και τους ξένους μας που μας επισκέπτονται. Πάντα ήθελα να τους βλέπω μαζί. Σάββατο βράδυ, λοιπόν, την τελευταία ημέρα του Αυγούστου στο κέντρο του Αργοστολίουμπροστά από την Περιφέρεια θα κάνω μεγάλο πάρτι για όλους με την βοήθεια και των επιχειρηματιών που με βοήθησαν. Ας είναι καλά ο Δήμος Αργοστολίου και η Περιφέρεια που και αυτοί που με βοήθησαν πολύ. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Χρόνη και τη Σοφία. Ο Χρόνης θα είναι και ο dj του πάρτι», αναφέρει γεμάτη κέφι η 81χρονη.

Προηγούμενο άρθροΠαραδεισένια παραλία για λίγους …στην Κεφαλονιά
Επόμενο άρθροΣήμερα έχει τρύγο!