“Η γιατρός είδε κάτι στο μάτι μου & με έβαλε αμέσως για μαγνητική. Έχω πολλαπλές εστίες σκλήρυνσης στο κεφάλι”

Η εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη ασχολήθηκε σήμερα με τα αυτοάνοσα νοσήματα, τα συμπτώματα που δίνουν αλλά και πόσο κρίσιμη είναι η έγκαιρη διάγνωσή τους.

Η στιλίστρια Αμάντα Μανωλάκου μίλησε για την ασθένειά της, την πολλαπλή σκλήρυνση, η γνωστή σε όλους σκλήρυνση κατά πλάκας.

Αμάντα Μανωλάκου: Τα όσα ανέφερε 

«Δεν έδωσα εγώ τη σημασία, μίλησα με τον ξάδερφό μου στο τηλέφωνο, ο οποίος τυχαίνει να είναι γιατρός, και μου είπε να πάω στο νοσοκομείο.

Σηκώθηκα από το κρεβάτι και άρχισα να βλέπω το ταβάνι να κουνιέται σαν σεισμός. Μετά δεν μπορούσα να περπατήσω, κουνιόταν το πάτωμα, ήταν λίγο περίεργο όλο αυτό που ένιωθα. Ήταν συνεχόμενο», είπε αρχικά η Αμάντα Μανωλάκου.

«Μου έκαναν κάποιες εξετάσεις και μου είπαν ότι ίσως είναι ίλιγγος και τελευταία στιγμή ήρθε μια γιατρός, είδε κάτι στο μάτι μου και μου είπε ότι πρέπει να κάνω μαγνητική εγκεφάλου.

Ο Θεός με φώτισε γιατί δε θα έμπαινα ποτέ. Με βοήθησε ο κύριος που ήταν στον μαγνητικό τομογράφο και έτσι μαθεύτηκε. Έχω πολλαπλές εστίες σκλήρυνσης στο κεφάλι

. Όταν μου το είπε, επειδή ήταν απότομα, δεν πρόλαβα να το επεξεργαστώ. Ρώτησα τον άντρα μου τι είναι σκλήρυνση» συμπλήρωσε η Αμάντα Μανωλάκου.

Σοκ για την Αμάντα Μανωλάκου: “Μπορεί να μείνω παράλυτη ή να τυφλωθώ. Μου το ανακοίνωσαν πολύ σκληρά οι γιατροί”

Η Αμάντα Μανωλάκου βρέθηκε στην εκπομπή “The 2Night Show”, χθες, Τρίτη, το βράδυ και μίλησε για τη σκλήρυνση κατά πλάκας που ανακάλυψε πριν μερικά χρόνια.

συνέχεια στο enimerotiko.gr