Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στέλνει ανοιξιάτικα κόσμο στα νυχάδικα: Υιοθέτησε την πιο κομψή απόχρωση για το μανικιούρ – πεντικιούρ

Ο καιρός γίνεται ολοένα και πιο ζεστός, με την άνοιξη να θυμίζει σχεδόν καλοκαίρι. Και αυτό ένα πράγμα μπορεί να σημαίνει: ότι μια χαρά μπορείς να ξεκινήσεις να φοράς από τώρα τα ανοιχτά, καλοκαιρινά σου παπούτσια.

Αυτό βέβαια με τη σειρά του σημαίνει επίσης ότι οφείλεις να έχεις φροντισμένα άκρα, κάνοντας το πεντικιούρ προτεραιότητά μας αυτήν την περίοδο. 

Δεν χρειάζεται να έχεις χρώμα απαραιτήτως – τα φυσικά νύχια άλλωστε είναι μεγάλη τάση τελευταία, με πολλές γυναίκες να προτιμούν να τα αφήνουν ακόμα και άβαφα.

Πρέπει ωστόσο να φροντίζεις το σχήμα και το μήκος των νυχιών, καθώς και τα επωνύχια και τα πετσάκια, ώστε να είναι περιποιημένα κυρίως για λόγους υγιεινής.

Αν πάντως θες να τα βάψεις και αναρωτιέσαι ποιο είναι το χρώμα της σεζόν, πάρε ιδέες από την πρόταση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, που υιοθέτησε το ίδιο χρώμα τόσο στο πεντικιούρ όσο και στο μανικιούρ της, για ένα matchy matchy αποτέλεσμα που έδειξε πολύ κομψό.

Ο λόγος για το κλασικό κατακόκκινο χρώμα, που δεν έχει εποχή – μπορείς άνετα να το υιοθετήσεις τόσο το καλοκαίρι όσο και τον χειμώνα, αλλά και στις ενδιάμεσες, μεταβατικές περιόδους όπως η τωρινή.

Εμάς μας αρέσει γιατί δείχνει classy και θηλυκό με έναν μοναδικό τρόπο, ενώ αναδεικνύει τα άκρα και ταιριάζει τέλεια σε κοντά νύχια.

Δες το αποτέλεσμα:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Υιοθέτησε την πιο κομψή απόχρωση για το μανικιούρ - πεντικιούρ της

πηγή missbloom.gr