Η Καίτη Γαρμπή απόλαυσε τη νυχτερινή ζωή της Μελβούρνης

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, μαζί με τον σύζυγό της Διονύση Σχοινά και τον γιο τους Δημήτρη Σχοινά, εθεάθησαν να απολαμβάνουν παρέα και με τον γνωστό ηθοποιό Nick Giannopoulos, μεταξύ άλλων, ένα δείπνο στο Crown της Μελβούρνης

Μία «γεύση» και από την νυχτερινή ζωή της Μελβούρνης πήρε η γνωστή τραγουδίστρια από την Ελλάδα, Καίτη Γαρμπή, κατά τη διάρκεια της διαμονής της στην Αυστραλία για τις συναυλίες που πραγματοποίησε σε Μελβούρνη, Αδελαΐδα και Σίδνεϊ.

Πιο συγκεκριμένα, η δημοφιλής Ελληνίδα τραγουδίστρια μαζί με τον σύζυγό της και επίσης γνωστό τραγουδιστή Διονύση Σχοινά αλλά και τον γιο τους Δημήτρη Σχοινά,

παρέα με τον γνωστό ηθοποιό για τον ρόλο του στην ταινία «Ο Ελληναράς» (The Wog Boy), Nick Giannopoulos, αλλά και τον Ross Lakoumentas, από τον φορέα διοργάνωσης εκδηλώσεων «Greek Events Melbourne»

εθεάθησαν μεταξύ άλλων να απολαμβάνουν ένα δείπνο που οργάνωσε ο CEO της εταιρείας MLK Marketing, κ. Michael Kamitsis και η ιδιοκτήτρια της καφετέριας «Metaxi Mas» στο Σίδνεϊ, κα Angela Glekas, στο εστιατόριο Rockpool στο Crown της Μελβούρνης.

Η Καίτη Γαρμπή (πρώτη αριστερά), με το γιό της Δημήτρη Σχοινά (δεύτερος αριστερά), και τον σύζυγό της Διονύση Σχοινά (τρίτος από δεξιά) απόλαυσαν ένα δείπνο που διοργάνωσε ο CEO της εταιρείας MLK Marketing, κ. Michael Kamitsis (δεύτερος από το τέλος δεξιά) και η ιδιοκτήτρια της καφετέριας «Metaxi Mas», κα Angela Glekas (δεύτερη από το τέλος αριστερά) στο εστιατόριο Rockpool στο Crown της Μελβούρνης. Μεταξύ των προσκεκλημένων ήταν και ο Ross Lakoumentas, από τον φορέα διοργάνωσης εκδηλώσεων «Greek Events Melbourne» (πρώτος δεξιά), καθώς και ο γνωστός ηθοποιός, Nick Giannopoulos (τέταρτος δεξιά). Φωτογραφία: Supplied

Πρόσφατα η Καίτη Γαρμπή «ξέκλεψε» λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές τις υποχρεώσεις, απολαμβάνοντας επίσης εμβληματικά αξιοθέατα του Σίδνεϊ.

Ειδικότερα η τραγουδίστρια σε ανάρτηση που δημοσίευσε στο λογαριασμό της στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, Instagram, φάνηκε να ποζάρει αγκαλιά με τον γιο της Δημήτρη Σχοινά, έξω από την Όπερα του Σίδνεϊ, ενώ στη λεζάντα της δημοσίευσής της, έγραψε: «Τουριστάκια».

Μάλιστα μητέρα και γιος εμφανίστηκαν μαζί στη σκηνή κατά τη διάρκεια των συναυλιών που πραγματοποίησε η Καίτη Γαρμπή στην Αυστραλία, καθώς ο νεαρός καλλιτέχνης Δημήτρης Σχοινάς, ξεδίπλωσε το ταλέντο του στο τραγούδι, ερμηνεύοντας διάφορα ξένα και αλλά και ελληνικά κομμάτια.

Από αριστερά δεξιά: Ο CEO της εταιρείας MLK Marketing, κ. Michael Kamitsis, ο Δημήτρης Σχοινάς, ο Διονύσης Σχοινάς, η Καίτη Γαρμπή και η ιδιοκτήτρια της καφετέριας «Metaxi Mas» στο Σίδνεϊ, κα Angela Glekas (στο μέσον εμπρός). Φωτογραφία: Supplied

πηγή: neoskosmos.com