Η καλύτερη mascara φρυδιών κοστίζει 7.99, είναι από τα Η&Μ και είναι πραγματικά τέλεια

Mascara φρυδιών, ένα προϊόν must, καθότι τα φρύδια είναι ένα σημείο που πρέπει να τονίζουμε πάντα, σε όποιο μακιγιάζ επιλέγουμε.

Είτε επιλέγουμε brow lift εφέ, είτε θέλουμε απλά καλοχτενισμένα, περιποιημένα φρύδια, η mascara φρυδιών είναι το προϊόν που μας βοηθάει να πετύχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Ουσιαστικά χτενίζει και σταθεροποιεί τη φορά της τρίχας, ενώ κάποιες διαθέτουν και χρώμα, γεμίζοντας έτσι τα κενά και τονίζοντας περισσότερο το χρώμα της τρίχας. Το αποτέλεσμα είναι φυσικό, ενώ μπορεί να γίνει πιο έντονο, αν περάσουμε ακόμα περισσότερες στρώσεις mascara.

Έχοντας δοκιμάσει πολλά, διαφορετικά προϊόντα, έχω καταλήξει στο top5, καθώς πραγματικά και σε προσωπικό επίπεδο, με ενδιαφέρει να έχω καλοχτενισμένα, γεμάτα φρύδια. Πρόσφατα, δοκίμασα και τη brow mascara από τα H&M και πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Είναι ένα προϊόν που μπορεί να ανταγωνιστεί ακριβές mascara, ενώ το ίδιο στοιχείζει μόλις 7.99 ευρώ.

Με ένα πέρασμα, τα φρύδια σταθεροποιούνται, ενώ γεμίζουν τα κενά, χωρίς να είναι έντονο το αποτέλεσμα – να σας πω ότι λατρεύω το φυσικό αποτέλεσμα, σε ό,τι αφορά το μακιγιάζ.

Δοκιμάστε τη και δημιουργήστε brow lift εφέ, με ένα μόλις πέρασμα!

Big Bad Brow by H&M

Θα τη βρείτε σε όλα τα καταστήματα H&M, καθώς και online.

πηγή: bovary.gr