Η Κεφαλονιά αγαπάει Ελεωνόρα Ζουγανέλη (pics)

Η Κεφαλονιά αγαπάει Ελεωνόρα Ζουγανέλη και το απέδειξε χτες γεμίζοντας κάθε χιλιοστό του αύλειου χώρου του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ληξουρίου.

Βγήκε στην σκηνή με κέφι και ένα τεράστιο χαμόγελο. Άμεση, προσιτή σαν το κορίτσι της διπλανής πόρτας ξεκίνησε μιά υπέροχη καλοκαιρινή συναυλία.

Πήρε το μικρόφωνο και κατέβηκε ανάμεσα στον κόσμο, τραγούδησε μαζί τους δικά της τραγούδια αλλά και κομμάτια μεγάλων και αγαπημένων καλλιτεχνών που στιγμάτισαν την Ελληνική μουσική.

Κέρδισε και τον πιο δύσπιστο, τον πιο κακόκεφο ο οποίος δεν έβλεπε από την καρέκλα του, πέταξε το σιντί με την νέα της δισκογραφική δουλειά μέσα στον κόσμο λέγοντας “στις συναυλίες μου πετάω ένα δισκάκι με την δισκογραφική δουλειά μου γιατί μου φέρνει γούρι. Αυτός που θα το πιάσει θέλω να ευχηθεί κάτι καλό για την τραγουδίστρια”.

Κι ενώ μέχρι τώρα οι καλλιτέχνες κρατούσαν μιά απόσταση “ασφαλείας” (έτσι την ονόμαζαν), έρχεται η Ελεωνόρα να μας αποδείξει ότι δεν έχει ταλέντο μόνο στην φωνή αλλά και στην ψυχή.

Με βλέμμα καθαρό και κέφι αυθεντικό μας παρέσυρε μουσικά μαζί με την καταπληκτική ορχήστρα της για ένα 3ωρο που θα θυμόμαστε για πολύ καιρό.

Αυτό το γεμάτο φρεσκάδα κορίτσι έχει πιάσει το νόημα της ζωής. Η δουλειά της είναι κάτι που αγαπάει πολύ και μας το απέδειξε με την παρουσία της.

Όσο για τους Κεφαλονίτες αν δεν την αγαπούσαν την ίδια και τα τραγούδια της δεν θα γέμιζαν τον συναυλιακό χώρο. Τραγούδια γεμάτα συναίσθημα, έρωτα, λύπη, χαρά από μιά ερμηνεύτρια που επί μιά δεκαετία γεμίζει μουσικά τις ημέρες, τις νύχτες και τις στιγμές της ζωής μας γενικότερα.

Ελεωνόρα σε ευχαριστούμε

Αριστέα Χαριτάτου

Αναδημοσίευση από www.kefalonianews.gr & www.lixouri.gr