Η Κεφαλονιά και πάλι στην εκπομπή “Σαββατοκύριακο με Μάνεση!”
Για άλλη μια φορά σήμερα το πρωί η εξαιρετικά αξιόπιστη και μακρά πρώτη σε τηλεθέαση εκπομπή του δημοφιλή Κεφαλονίτη δημοσιογράφου Νίκου Μάνεση “Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση” τίμησε την πατρίδα μας την Κεφαλονιά από άκρη σε άκρη!
Μεταξύ τις πολλές αναφορές σε Κεφαλονίτες και σε μέρη της Κεφαλονιάς μας ήταν οι εικόνες από τον χιονισμένο Αίνο του Παναγή Καβαλλιεράτου, βίντεο μου από την κακοκαιρία στον Πόρο, βίντεο του Κώστα από το χείμαρρο στα Βερτεουράτα καθώς και βίντεο του Γεράσιμου από το Αργοστόλι!
Ευχαριστούμε τον Νίκο Μάνεση, την υπέροχη συμπαρουσιάστρια του Ρένα Φλαμουράκη καθώς και τους υπόλοιπους αξιόλογους συντελεστές της εκπομπής “Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση” για την μεγάλη χαρά που μας δίνουν κάθε φορά!
Σπύρος Καγκάδης

Η Κεφαλονιά και πάλι στην εκπομπή "Σαββατοκύριακο με Μάνεση!"Για άλλη μια φορά σήμερα το πρωί η εξαιρετικά αξιόπιστη και μακρά πρώτη σε τηλεθέαση εκπομπή του δημοφιλή Κεφαλονίτη δημοσιογράφου Νίκου Μάνεση "Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση" τίμησε την πατρίδα μας την Κεφαλονιά από άκρη σε άκρη! Μεταξύ τις πολλές αναφορές σε Κεφαλονίτες και σε μέρη της Κεφαλονιάς μας ήταν οι εικόνες από τον χιονισμένο Αίνο του Παναγή Καβαλλιεράτου, βίντεο μου από την κακοκαιρία στον Πόρο, βίντεο του Κώστα από το χείμαρρο στα Βερτεουράτα καθώς και βίντεο του Γεράσιμου από το Αργοστόλι!Ευχαριστούμε τον Νίκο Μάνεση, την υπέροχη συμπαρουσιάστρια του Ρένα Φλαμουράκη καθώς και τους υπόλοιπους αξιόλογους συντελεστές της εκπομπής "Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση" για την μεγάλη χαρά που μας δίνουν κάθε φορά! Σπύρος Καγκάδηςhttps://youtu.be/-JE9yyeRWSU

Posted by Spiros Kagadis on Saturday, December 4, 2021

Προηγούμενο άρθροΚαταγγελία στο OPEN: «Έπαθα περικαρδίτιδα, δε μπορώ να κάνω τη β’ δόση του εμβολίου και να πάρω πιστοποιητικό – Πληρώνω τα rapid μόνη μου» (video)
Επόμενο άρθροΛηξούρι: Η ευαισθητοποίηση των μαθητών του 2ου Δημοτικού Σχολείου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με αναπηρία (εικόνες)