Κεφαλονιά: Η Μαρία Μπεκατώρου με «γαλάζιους» αυτοδιοικητικούς υποψηφίους για χαλαρό ποτάκι [εικόνα]

Σε ένα τραπέζι με υποψηφίους δημοτικών και περιφερειακών συνδυασμών που στηρίζονται απο τη ΝΔ βρέθηκε η αγαπημένη Κεφαλονιτισσα παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου χθες βράδυ στο Αργοστολι. Όλοι γνωρίζουμε το πόσο χαλαρος και γελαστός άνθρωπος ειναι η Μαρία, αλλά και το πόσο αγαπητή είναι στους νέους.

Αυτό απεδείχθη και χθες βράδυ, όπου βρέθηκαν στο ίδιο τραπέζι με νεους Κεφαλλονίτες που άλλοι ζουν εδώ και άλλοι στην Αθήνα. Πολλοί από αυτούς μάλιστα είναι και υποψήφιοι με συνδυασμούς που στηρίζονται από τη ΝΔ.

Στο τραπέζι λοιπόν βρέθηκαν π τ.Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κεφαλληνίας & Ιθάκης και υπεύθυνο Νεολαίας ΔΕΕΠ Κεφαλίας Ιθάκης για την Οννεδ Νικηφόρος Κουλουμπής, η Μαρία Δεπούντη, υποψήφια κοινοτική σύμβουλος, 3ης δημοτικής κοινότητας Δήμου Αθηναίων, με τον συνδυασμό «Αθήνα ψηλά» του Κώστα Μπακογιάννη, η Πρόεδρος της ΔΕΕΠ και υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον συνδυασμό της κας Ροδης Κρατσα, Γιαννα Κουλουμπη, καθώς και η Φαίη Καλόγηρου, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στον κεντρικό τομέα Αθηνών, με το συνδυασμό «Αττική μπροστά»του Νίκου Χαρδαλιά.

Πιο αργά η παρέα μεγάλωσε ακόμη περισσότερο με πολλούς ΟΝΝΕΔιτες που δήλωσαν ενθουσιασμένοι με την Μαρία Μπεκατώρου.

πηγή: ekefalonia.gr