Η μυστική τοποθεσία της μεταμεσονύκτιας προβολής του θρίλερ It Follows (Σε ακουλουθεί) αποκαλύπτεται!

Στο εγκαταλελειμμένο Εργοστάσιο της ΔΕΗ στο Δράπανο, θα γίνει η προβολή του φετινού Secret Screening του  SeaNema Open Air Film Festival.

Το αριστουργηματικό θρίλερ που έφτασε μέχρι το Φεστιβάλ Καννών προβάλεται απόψε στις 00.30 στο παλιό Εργοστάσιο της ΔΕΗ και σας εγγυάται μια βιωματική εμπειρία που θα θυμάστε για χρόνια.

Ύστερα από δεκαετίες εκτός λειτουργίας, το εργοστάσιο-φάντασμα ανοίγει τις πόρτες του για μια μόνο νύχτα και για χάρη του SeaNema Open Air Film Festival μεταμορφώνεται σε ένα στοιχειωτικό θερινό σινεμά.

Ένα ημίγυμνο κορίτσι τρέχει ουρλιάζοντας έξω από το σπίτι του, προσπαθώντας να ξεφύγει από έναν θανάσιμο κίνδυνο που μόνο εκείνη μπορεί να δει. Με αυτόν τον ανατριχιαστικό πρόλογο, το «Σε Ακολουθεί» μας προσγειώνει απότομα στον αλλόκοτο κόσμο του, τον οποίο στοιχειώνει μία αγνώστου προελεύσεως υπερφυσική απειλή που μεταδίδεται με τη σεξουαλική επαφή και ακολουθεί μέρα-νύχτα το στόχο της, αθέατη σε όλους εκτός από το θύμα. Ο εφιάλτης για την νεαρή Τζέι, αλλά και τους θεατές μας, έχει μόλις ξεκινήσει.

Ύστερα από την απροσδόκητη επιτυχία του περσινού secret screening στο Δάσος του Κουτάβου, φέτος θα τηρηθεί σειρά προταιρεότητας εισόδου των θεατών.

Η είσοδος στο εργοστάσιο θα γίνεται μόνο πεζή, συνοδεία εθελοντών, ενώ το Φεστιβάλ έχει φροντίσει για την παρουσία παρκαδόρων πλησίον της προβολής.

Τέλος, για τη διευκόλυνση των θεατών που δε διαθέτουν όχημα, το SeaNema Festival έχει προγραμματίσει δύο δρομολόγια με το Secret Bus. Η αφετηρία του ρομολογίου θα είναι το λιμεναρχείο Αργοστολίου και το πρώτο δρομολόγιο θα πραγματοποιηθεί στις 12 τα μεσάνυχτα.

Μέγιστος αριθμός επιβατών : 46 άτομα μόνο με κρατήσεις.

Τηλέφωνο επικοινωνίας κρατήσεων: 6947770269

Το φετινό Secret Screening πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Kefalonian Beer.

Να είστε όλοι εκεί λίγο μετά τα μεσάνυχτα!